Keystone logo

Filtre

 • Doctorat în Administrarea Afacerilor
 • Franţa
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)
 • Jurnalism și comunicare în masă (1)
 • Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

17 Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Franţa pentru 2024

  Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Franţa

  Vizează dezvoltarea analitic, de cercetare și de predare în profesioniști cu experiență, cu diplome post-universitare anterioare, Doctor of Business Administration (DBA) grade sunt ideale pentru candidații care doresc funcții de conducere sau de dorința de a preda la nivel universitar. Universitati si scoli de afaceri din Franța încearcă să facă programe DBA accesibil pentru majoritatea candidatilor, oferind posibilitatea de a finaliza DBA part-time sau on-line.

  Candidații la programele de dBA la universitati si scoli de afaceri din Franța trebuie să fi deja finalizat cu succes un MBA, Master sau comparabile legate de afaceri de master 's grad, cu excepția cazului în care se prevede altfel de către departamentul de admitere. Ca parte a programului de DBA la o universitate sau Business School în Franța, candidații vor fi de așteptat pentru a finaliza un proiect de cercetare, a petrecut trei-patru ani sau mai mult în această lucrare.DBA tema tezei, care au fost populare în rândul candidaților în Franța includ globalizării, responsabilitatea socială a întreprinderilor, etica, finanțe internaționale, antreprenoriat, leadership și altele. La finalizarea proiectului de cercetare DBA, teza trebuie să fi prezentat și apărat în fața unui panou de la Universitatea din Franța.

  Derulați în jos pentru a citi mai multe despre modul în care puteți aplica pentru un DBA la o universitate acreditată sau de scoala de afaceri în Franța.