Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Doctorate în Administrarea Afacerilor  (Doctorat în Administrarea Afacerilor) Programe în Germania 2023

Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Germania 2023

overview

Conceput pentru profesioniști cu experiență de afaceri cu care precede diplome post-universitare, Doctor of Business Administration (DBA), programe de a dezvolta abilități analitice de învățământ, de cercetare și de candidați. DBA de grade de la universități și școli de afaceri din Germania sunt deosebit de utile pentru candidații care doresc să avanseze la o conducere sau rol executiv în cadrul companiei lor, sau pentru cei care doresc să predea la universitate.

Întreprinse fie ca un angajament full-time sau part-time, DBA programe de gradul sunt provocatoare, riguroasă și necesită un nivel ridicat de motivație independent. Rezultatul a trei-patru ani de muncă pe cercetare DBA la o universitate din Germania, va fi o disertație de cercetare bazate pe, sau teza, pe care candidatul trebuie apoi să apere în fața unui panou de la scoala de afaceri.Cercetare DBA este, de asemenea, uneori, întreprinse la candidatul 's companie curent, cu scopul de a aborda subiecte specifice, relevante și problemele la care de afaceri. Alte subiecte mai mult teoretice disertație DBA alese de candidați la universități din Germania ar putea referi la subiecte pertinente, cum ar fi leadership, antreprenoriat, responsabilitatea socială a întreprinderilor, globalizarea, management impactul social, financiar internațional sau altele.

Pentru a citi mai multe despre posibilitatea de a obține un DBA la o universitate sau scoala de afaceri în Germania, defilați în jos și faceți clic pe pentru a citi mai mult, de mai jos.

read_more

filters

  • Doctorat în Administrarea Afacerilor
fields_of_study
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format