Keystone logo

Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Informatică 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat în Administrarea Afacerilor
 • Studii tehnologice
 • Sisteme de informare
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (0)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

  Clear filters

  Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Informatică

  Un doctor de Administrarea Afacerilor este cel mai avansat tip de grad de afaceri disponibil. Acest program, care necesită, în general, studii intensive și cercetări ample permite studenților să-și îmbunătățească cunoștințele teoretice și aplicate ale teoriei afacerilor și conducerii.

  Ce este un DBA în IT? Acest program de gradul ajută pregătirea absolvenților pentru a gestiona sau conduce operațiunile de tehnologia informației. Elevii învață de obicei despre tehnici de conducere și de gestionare a proceselor care sunt adaptate proiectelor de tehnologie a informației. Candidații descoperă de asemenea cum să împărtășească eficient, să controleze și să protejeze informațiile organizaționale prin studiul managementului cunoștințelor și al managementului securității. Multe programe de diplomă îi învață pe studenți despre inovațiile și software-ul recent din industrie, care facilitează gestionarea tehnologiei informației.

  Cu un DBA în IT, absolvenții pot deveni calificați pentru diverse posturi, inclusiv roluri executive în companii care se specializează în tehnologia informației și poziții de manager de proiect la alte companii. Pentru persoanele interesate în cariere academice, acest grad poate fi, de asemenea, o piatră de temelie pentru cercetare și oportunități de predare.

  Cheltuielile asociate cu câștigarea unui DBA în IT pot fi foarte variabile, deoarece fiecare instituție de învățământ dictă costul de bază de școlarizare și durata programului. Atunci când evaluează cheltuielile probabile, candidații de grad trebuie să contacteze direct orice instituție pe care o pot participa pentru a obține o idee corectă despre prețuri.

  După ce a obținut un DBA în IT, absolvenții ar trebui să fie calificați să avanseze la diverse poziții de conducere corporative, cum ar fi șef de informații de informații sau vice-presedinte de tehnologia informației. Profesioniștii care dețin acest grad pot, de asemenea, să servească drept directori de programe de tehnologia informației, strategi sau consultanți. Pe lângă lucrul pentru companii private, absolvenții pot să lucreze cu organizații guvernamentale, entități non-profit sau instituții de învățământ.

  Pentru mulți profesioniști, câștigarea unui DBA în domeniul IT online poate oferi o alternativă convenabilă la finalizarea cursurilor convenționale în persoană. Programele online oferă programări flexibile și reduceri potențiale de costuri. Profesioniștii interesați pot afla mai multe despre această opțiune prin compararea programelor disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.