Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Doctorate în Administrarea Afacerilor  (Doctorat în Administrarea Afacerilor) Programe în Ţările de Jos 2023

1 Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Ţările de Jos 2023

Prezentare generală

Un Doctor of Business Administration, sau DBA) de la o universitate sau Business School din Olanda este ideal pentru un profesionist de afaceri cu experiență, care posedă deja un maestru MBA, MSc sau comparabil 's grad. Programe DBA în școli businss din Țările de Jos sunt concepute pentru a dezvolta candidati 'analitice, cercetare și abilitățile de comunicare. Grade DBA sunt acreditările academice valoroase pentru profesioniștii care doresc promovarea la o conducere mai mare sau pozitie executiva in cadrul companiei lor, sau pentru cei care doresc să predea la nivel universitar.

Necesită de obicei, de aproximativ patru ani pentru a finaliza, DBA lucrării de diplomă poate fi structurată pe un program full-time sau part-time. Candidații DBA de la universitățile din Țările de Jos se angajează proiecte de cercetare care se ocupă de orice de o mare varietate de subiecte teoretice și practice legate de afaceri si management.Prin efectuarea de cercetare, candidații DBA dezvolte cunoștințele lor profesionale, care pot informa practica de afaceri în compania lor actuală și viitoare asociații de afaceri. Pe durata proiectului de cercetare DBA, profesor la Universitatea din Țările de Jos se va angaja într-un nivel ridicat de comunicare profesor-participant.

Derulați în jos pentru a citi mai multe despre programele de dBA la universitati si scoli de afaceri din Olanda, și de a solicita mai multe informații de la școli, de azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat în Administrarea Afacerilor
Domenii de studiu
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe