We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Singapore pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat în Administrarea Afacerilor
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Singapore

Conceput pentru profesioniștii din domeniul de afaceri cu experiență și un MBA, Master sau alte maestru de afaceri legate de 's grad, un Doctor of Business Administration (DBA) dezvoltă în continuare analitic, cercetare și abilități educative. Un grad DBA de la o universitate din Singapore poate îmbunătăți șansele de un profesionist 's de a realiza o conducere sau rol executiv în cadrul unei companii, sau permite titularului să fie acordat un post de profesor mandatului, la o universitate.

DBA elevii înscriși la universitățile din Singapore vor alege să se specializeze într-o zonă de afaceri, cum ar fi contabilitate, sisteme de informare, Finante, Marketing, Business International, strategie, management, organizare sau de gestionare a operațiunilor. În plus față de unele posibile cursuri, DBA candidați la universități și școli de afaceri în Singapore realizeze un proiect major de cercetare independent, cu un nivel ridicat de interacțiune cu facultatea în program.Programele dBA la școlile din Singapore tind să dureze patru-cinci ani, iar la sfârșitul acestei perioade de timp, candidatul trebuie să apere teza lui sau ei, sau teza, inainte de un panou de facultate la Universitatea.

Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre modul în care puteți aplica pentru un program de DBA la o universitate sau Business School în Singapore, defilați în jos pur și simplu pentru a citi mai mult. Puteți solicita mai multe informații de la universitățile din doar două click-uri folosind link-urile de mai jos.