Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 2 Doctorate în Administrarea Afacerilor  (Doctorat în Administrarea Afacerilor) Programe în Singapore 2023

2 Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Singapore 2023

overview

Conceput pentru profesioniștii din domeniul de afaceri cu experiență și un MBA, Master sau alte maestru de afaceri legate de 's grad, un Doctor of Business Administration (DBA) dezvoltă în continuare analitic, cercetare și abilități educative. Un grad DBA de la o universitate din Singapore poate îmbunătăți șansele de un profesionist 's de a realiza o conducere sau rol executiv în cadrul unei companii, sau permite titularului să fie acordat un post de profesor mandatului, la o universitate.

DBA elevii înscriși la universitățile din Singapore vor alege să se specializeze într-o zonă de afaceri, cum ar fi contabilitate, sisteme de informare, Finante, Marketing, Business International, strategie, management, organizare sau de gestionare a operațiunilor. În plus față de unele posibile cursuri, DBA candidați la universități și școli de afaceri în Singapore realizeze un proiect major de cercetare independent, cu un nivel ridicat de interacțiune cu facultatea în program.Programele dBA la școlile din Singapore tind să dureze patru-cinci ani, iar la sfârșitul acestei perioade de timp, candidatul trebuie să apere teza lui sau ei, sau teza, inainte de un panou de facultate la Universitatea.

Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre modul în care puteți aplica pentru un program de DBA la o universitate sau Business School în Singapore, defilați în jos pur și simplu pentru a citi mai mult. Puteți solicita mai multe informații de la universitățile din doar două click-uri folosind link-urile de mai jos.

read_more

filters

  • Doctorat în Administrarea Afacerilor
fields_of_study
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study