Keystone logo

6 Doctor în Educație Programe în Pedagogie Învățământ general 2024

Filtre

Filtre

 • Doctor în Educație
 • Pedagogie
 • Învățământ general
Domenii de studiu
 • Pedagogie (6)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctor în Educație Programe în Pedagogie Învățământ general

  Un doctor în învățământ este o diplomă de doctorat bazată pe cercetare, similară cu cea a unui doctor de filosofie, dar se axează pe domeniul educației. Deoarece este un premiu academic avansat, studenții pot avea nevoie de o diplomă de masterat sau de licență înainte de a fi acceptat în program.

  Ce este un doctor în educație în învățământul general? Este o diplomă de doctorat menită să ofere cercetătorilor un cadru larg, conceptual, care înconjoară conducerea și teoria necesare în instituțiile de învățământ. Cursurile de bază din acest tip de program pot fi diferite la fiecare universitate. Unele pot fi similare cu analizele de politică din domeniul educației, statisticile aplicate în cercetare, tehnologie și instituțiile de învățământ, procesul de management al cunoștințelor în educație și bazele teoretice ale mediilor de învățare. Multe programe de Doctor în Educație includ dizertații, prelegeri și proiecte în curriculum.

  Acest grad poate pregăti elevii pentru rolul de lider în mediul academic datorită cunoașterii îmbunătățite a managementului, inovării și comunicării. Unele dintre aceste abilități învățate, cum ar fi comunicarea, pot chiar să îmbunătățească viața privată a studenților.

  Costul unui doctor de învățământ poate depinde de durata programului și de locația școlii. Cele mai multe grade de doctorat durează în medie trei ani pentru a finaliza. Solicitanții care doresc o estimare exactă a prețului ar putea avea nevoie să facă mai multe cercetări.

  Majoritatea studenților care se înscriu într-un program de doctorat sunt interesați să lucreze în domeniul educației. Din acest motiv, majoritatea absolvenților continuă să devină coordonatori de instruire, directori școlari, administratori de învățământ, superintendenți, profesori universitari sau cercetători educaționali. Desigur, unii studenți pot folosi această educație și abilitățile transferabile dobândite pentru a începe să lucreze în corporații, guvern sau organizații non-profit.

  Unde poți lua un doctor de educație? Acest grad la nivel înalt poate fi oferit la universități din întreaga lume. Unele școli ar putea avea chiar cursuri online, ceea ce înseamnă că puteți câștiga gradul din confortul propriei case. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.