Keystone logo

1 Doctor în Educație Programe în Agricultură în Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Doctor în Educație
  • Italia
  • Științele vieții
  • Științe agricole
  • Agricultură
Domenii de studiu
  • Științele vieții (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Doctor în Educație Programe în Agricultură

Gradele în agricultură acoperă diverse aspecte ale agriculturii, producției alimentare și gestionării resurselor naturale.

Veți dobândi cunoștințe valoroase despre numeroasele tipuri de culturi și despre practicile lor de cultivare, de la ameliorarea plantelor și managementul dăunătorilor până la tehnicile de rotație a culturilor. Călătoria ta te va conduce, de asemenea, prin tărâmul nutriției, sănătății și bunăstării animalelor, precum și prin operațiuni eficiente de gestionare a animalelor.

De asemenea, veți explora lumea fascinantă a științei solului, învățând despre clasificarea solului, fertilitatea și metodele de control al eroziunii. Și, deoarece viitorul agriculturii se bazează în mare măsură pe tehnologia de ultimă oră, veți fi introdus în agricultura de precizie, biotehnologie și alte practici agricole inovatoare.

Fie că sunteți pasionat de gestionarea unei ferme, de oferirea de consultanță agricolă de specialitate, de efectuarea de cercetări și dezvoltare revoluționare sau de educarea următoarei generații de entuziaști ai agriculturii, există o carieră împlinitoare pentru dvs.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Diploma de doctorat permite educatorilor să-și aprofundeze cunoștințele în domenii specializate de studiu. Absolvenții pot fi pregătiți pentru roluri în mediul academic, în administrație sau în elaborarea politicilor în instituțiile educaționale sau civice.