Keystone logo

29 Doctor în Educație Programe în Pedagogie Conducere educațională 2024

Filtre

Filtre

  • Doctor în Educație
  • Pedagogie
  • Conducere educațională
Domenii de studiu
  • Pedagogie (29)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctor în Educație Programe în Pedagogie Conducere educațională

Profesioniștii sau absolvenții recenți ai unui program de licență sau masterat pot decide să urmeze o diplomă de doctor în învățământ. O diplomă de licență este necesară înscrierii și astfel de programe doctorale se concentrează, de obicei, pe o arie de studiu.

Ce este un doctor în educație în leadershipul educațional? Cele mai multe programe se concentrează pe predarea elevilor cum să gestioneze toate părțile de lucru care contribuie la o instituție școlară de succes. Elevii pot învăța cum să organizeze clase, să gestioneze membrii facultății și personalul și să facă o diferență în viața studenților. Pe parcursul programului, elevii pot câștiga abilitățile, cunoștințele și abilitățile de a contribui pozitiv la domeniul educației și la societate în ansamblu.

Unul dintre avantajele cheie ale câștigării unui Doctor în Educație în Leadershipul Educațional este că elevii pot învăța cum să transforme pozitiv școlile, ceea ce îi poate ajuta să facă o diferență în societate. De asemenea, pot îmbunătăți abilitățile de predare și analiză, ceea ce le poate ajuta să câștige promoții în timp ce se deplasează în sus în carieră.

Nu există un cost stabilit pentru obținerea acestui tip de grad. Mai degrabă, cât costă depinde dacă elevii se înscriu într-un program în persoană sau online, cât timp le ia pentru a finaliza gradul și mulți alți factori.

Elevii pot asigura multe tipuri de posturi în cadrul sectorului educațional cu un doctor în educație în leadershipul educațional. De exemplu, absolvenții acestui program pot lucra în calitate de director principal, asistent principal, administrator raional sau coordonator de instruire. O altă carieră care poate fi urmată de acest grad poate include decanul studenților sau facultăților, registrator universitar, președinte al colegiului, director de curriculum sau supraveghetor.

Multe programe în leadership educațional există la instituții din întreaga lume, atât personal cât și online. Pentru informații suplimentare, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.