Keystone logo

0 Doctor în Educație Programe în Pedagogie Instruction Pedagogie 2024

Filtre

Filtre

  • Doctor în Educație
  • Pedagogie
  • Instruction
Domenii de studiu
  • Pedagogie (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Doctor în Educație Programe în Pedagogie Instruction Pedagogie

Când elevii doresc să obțină învățământ superior în domeniul educației, aceștia pot alege să se înscrie într-un program de Doctor în Educație. Adesea, este nevoie de trei ani pentru a finaliza acest tip de program.

Ce este un doctor în educație în educație? Este un program la nivel înalt axat pe metodele, instrumentele de învățare și politicile asociate educației. Elevii pot fi în măsură să se concentreze asupra învățământului primar, secundar sau postsecondary, sau programul poate lua o privire generală la toate nivelurile de școlarizare. Ca și alte diplome de doctorat, acest program poate include prelegeri, discuții, ateliere și proiecte de cercetare în curriculum. Cursurile exacte necesare pot fi similare cu problemele și tendințele din domeniul educației, metodologiilor de proiectare și de cercetare, analiza politicilor în educație și fundamentele mediilor de învățare.

Luarea unui curs de nivel înalt în educație poate pregăti absolvenți pentru un rol de lider în mediul academic. Elevii își pot îmbunătăți abilitățile creative de rezolvare a problemelor, de comunicare și de conducere. În timp ce aceste abilități pot duce la un salariu mai mare de pornire, ele pot avea și impactul asupra modului în care participanții interacționează cu cei dragi.

Costul unui doctorat nu este același la fiecare instituție. De fapt, costul poate depinde de școală, locație, program și cursuri. Solicitanții pot obține o idee mai bună de cost prin contactarea unei universități.

Un doctor în educație în educație poate pregăti studenții pentru multe cariere. În timp ce unii absolvenți intră în industria educației ca directori, administratori, cercetători sau consultanți, alții pot alege un alt traseu. De exemplu, elevii își pot folosi abilitățile transferabile pentru a deveni factori de decizie politică, directori de afaceri sau consilieri. Posibilitățile exacte disponibile pot depinde de educația anterioară și de mediul de lucru al studenților.

Multe universități și școli din întreaga lume oferă programe de Doctor în Educație. Este posibil să găsiți o școală locală cu gradul pe care doriți sau să vă înscrieți într-un program online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.