Keystone logo

8 Doctorat Programe în Științe naturale Știința atmosferei 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Științe naturale
 • Știința atmosferei
Domenii de studiu
 • Științe naturale (8)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Științe naturale Știința atmosferei

  După ce câștigați o diplomă de licență sau masterat, puteți urma un doctorat de filosofie (PhD). Un doctorat este un grad avansat care necesită, în general, un studiu de cel puțin trei ani și este finalizat după o teză de succes sau o apărare a disertației în fața unui comitet la școala aleasă de dumneavoastră.

  Mai exact, ce este doctoratul în științele atmosferei? La fel ca multe științe, știința atmosferică poate fi împărțită în ramuri teoretice și aplicate. Dacă doriți să vă concentrați asupra teoriei, unele zone includ dinamica atmosferei, dinamica climei, convecția atmosferică și granița planetară. Printre științele aplicate se numără meteorologia poluării aerului, meteorologia mesoscală și meteorologia radarului. Cu o diplomă de masterat, puteți finaliza acest grad în numai doi ani.

  Unele abilități pe care le puteți dobândi în timpul studierii științelor atmosferice includ atenția la detalii, depanarea computerului și comprehensiunea citirii. Observarea detaliilor și înțelegerea hardware-ului și a software-ului vă pot ajuta atunci când tehnologia nu funcționează corect. Citirea înțelegerii este utilă atunci când înțelegi înțelegeri fine sau acorduri contractuale.

  Deoarece un doctorat durează mulți ani pentru a finaliza, este bine să vă bugetați costurile în avans. Aceste costuri variază între școli și includ învățământul, cărțile, hrana și transportul. Unele costuri pot fi acoperite cu o bursă, o bursă sau o bursă.

  Când vă căutați un loc de muncă cu un doctorat, puteți opta pentru mediul academic, cercetare, industrie sau afaceri. Dacă doriți să continuați cercetarea în domeniul științei atmosferice, puteți căuta un loc de muncă la un laborator sau la o universitate. Locurile de cercetare includ directorul de climatologie și cercetare. Lucrările aplicate sunt deseori mai ușor de găsit, cum ar fi meteorologul și directorul laboratorului climatic. Un grad avansat este, de asemenea, util pentru a vă ridica poziția în care lucrați în prezent.

  Pentru o diplomă în științele atmosferice, aveți multe școli de a alege. Îmbunătățiți căutarea selectând o focalizare a programului și dacă preferați opțiunile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.