Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Doctorate în Filosofie Programe în Știința datelor 2023

8 Doctorat Programe în Știința datelor 2023

Prezentare generală

Un doctor de filosofie, care este un tip de doctorat, poate fi urmărit de absolvenți cu diplomă de masterat. Un doctorat se poate concentra pe orice domeniu și de obicei necesită o disertație. Poate dura cinci până la șase ani pentru a finaliza acest curs de studiu.

Ce este un doctorat în știința datelor? Acest tip de program este deseori conceput pentru a pregăti studenții pentru a avansa cercetarea efectuată în domeniul științei datelor. Pentru a pregăti elevii pentru acest scop înalt, un program de doctorat în știința datelor integrează proiecte de cercetare, dizertații și cursuri de nivel înalt. O mare parte din timpul studenților poate fi cheltuit pentru a lucra la disertație, dar pot fi necesare și unele cursuri. În funcție de școala la care a participat, un student ar trebui să ia cursuri precum învățarea mașinilor și statisticile computaționale, date mari, probabilități și statistici pentru știința datelor, inferențe și reprezentări.

Câștigarea acestui grad este benefică deoarece poate oferi studenților competențele de cercetare necesare pentru a avea un impact în domeniul lor de alegere. Un doctorat ar putea duce, de asemenea, la un salariu mai mare și la mai multe oportunități de angajare.

Costul unui doctorat poate varia foarte mult de la o universitate la alta. Factorii care afectează adesea școlarizarea includ locația școlii, cursul pe semestru și durata programului. Elevii pot obține o estimare prin contactarea școlii pe care doresc să o urmeze.

Odată ce un student a terminat un doctorat în Data Science, el sau ea ar putea fi gata pentru o carieră la o instituție de cercetare sau în mediul academic. Unii studenți au devenit directori executivi ai oamenilor de știință, directorilor de inginerie a datelor, managerilor de analiză și administratorilor de baze de date la companii care caută experți în înțelegerea datelor de anvergură. Experiența anterioară și alte educații pot juca un rol în tipul de loc de muncă pe care absolvenții îl pot obține după absolvire.

Vă interesează această educație?Faceți niște cercetări pentru a găsi o școală cu un program care să se potrivească nevoilor dvs. și aplicați. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat
  • Studii tehnologice
  • Știința datelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu