Keystone logo

6 Doctorat Programe în Știința managementului 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de Management
 • Știința managementului
Domenii de studiu
 • Studii de Management (6)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Știința managementului

  Lucrul pentru un doctor de filosofie (PhD) durează mult și mulți ani, cel puțin trei și chiar șapte, în unele cazuri. Cu toate acestea, având unul înseamnă că puteți arăta angajatorilor că aveți cunoștințe supreme asupra unui subiect.

  Ce este un doctorat în științele managementului? Acest domeniu analizează cum să gestionăm oamenii, mașinile, banii și materialele în cel mai înalt mod. Unele sub-domenii includ producția ecologică, logistica și aprovizionarea ecologică, cercetarea operațională și știința socială. Acest grad poate dura trei sau mai mulți ani pentru a fi finalizat și este în mare măsură bazat pe cercetare. Subiectele pe care trebuie să le înțelegeți înainte de a începe includ economia, rezolvarea problemelor, statisticile, comportamentul organizațional și resursele umane.

  Unele abilități pe care le puteți dezvolta în știința managementului includ managementul financiar, gestionarea timpului și comunicarea. A fi capabil să vă gestionați eficient finanțele și timpul eficient vă poate economisi efort pe termen lung, în timp ce comunicarea vă ajută în stabilirea socială și în formarea relațiilor.

  Cele mai multe programe de doctorat oferă burse și burse pentru a acoperi costul cărților, taxelor și scolilor. Aceste costuri depind de școala la care participați și dacă puteți găsi copii și copii electronice ale cărților de care aveți nevoie.

  Pentru orice doctorat, există opțiunea de a intra în mediul academic ca profesor sau de a continua cercetarea. Cu știința managementului ca domeniu, puteți căuta și posturi de afaceri de rang înalt, care ar folosi cunoștințele de logistică ale experților. Unele titluri de locuri de muncă pe care le puteți căuta includ consilier urban internațional, director de program, specialist în managementul forței la nivel mondial și director de management de proiect. Un doctorat poate fi, de asemenea, util dacă căutați promovare în locul dvs. de lucru actual.

  Odată ce știți că știința managementului este domeniul pe care doriți să îl studiați, uitați-vă la școli atât în ​​apropierea, cât și în depărtare, în funcție de dorința voastră de a călători. Cursurile online sunt, de asemenea, o opțiune. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.