Keystone logo

1 Doctorat Programe în Științele vieții Biotehnologie Știința senzorială în Bolzano, Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Italia
  • Științele vieții
  • Biotehnologie
  • Știința senzorială
Domenii de studiu
  • Științele vieții (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular education type

Doctorat Programe în Științele vieții Biotehnologie Știința senzorială

Performanța Bolzano în domeniul educației poate fi perfect judecat prin EURAC autonom corp de lucru. Această instituție promoveaza studii de cercetare. Italia este extrem de onorat de a fi un centru de educație de cercetare pentru toți cei care sunt interesați în efectuarea de cercetare în Italia.

știință senzorială implică utilizarea simțurilor, cum ar fi mirosul, gustul, tactil, vedere și auz pentru a aduna sistematic informații despre lume. Aceasta poate include, de asemenea, de învățare modul în care aceste simțuri funcționează și ce aplicații există pentru disciplina.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.