Keystone logo

19 Doctorat Programe în Studii profesionale Științe sociale 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii profesionale
 • Științe sociale
Domenii de studiu
 • Studii profesionale (19)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii profesionale Științe sociale

  Implicând studii aprofundate ale unui domeniu specific și care necesită de obicei crearea unei disertații doctorale ca parte a cursurilor necesare, un doctorat este un grad avansat. Acesta poate fi gradul final la care lucrați după finalizarea diplomelor de licență și master.

  Ce este un doctorat în știința socială? Domeniul științei sociale se concentrează pe înțelegerea și lucrul cu oamenii. Acest grad se poate concentra pe câteva concepte care se suprapun și, în general, are o abordare interdisciplinară pentru a vă oferi o gamă largă de competențe. Unele cursuri pe care le implicați pot include studiul istoriei, dreptului, geografiei și sociologiei. Vă puteți concentra foarte mult pe modul în care interacționează diferite tipuri de persoane și culturi și cum poate fi rezolvată problema pentru rezolvarea problemelor atât pentru grupuri cât și pentru persoane fizice.

  Acest grad vă poate oferi abilități sociale care vă ajută să aveți mai mult succes în relațiile personale. Abilitățile de rezolvare a problemelor pot fi folosite pentru a vă ajuta să depășiți obstacolele din viața dvs. și o bună cunoaștere a legii și a guvernului vă poate ajuta să rămâneți la curent cu problemele și evenimentele actuale.

  Costul poate fi un factor important de luat în considerare atunci când se gândește la intrarea într-un program de studii. Comparând școlile și luând în considerare posibilele opțiuni de a lua cursuri online vă pot ajuta să găsiți un program care să se potrivească stilului dumneavoastră de viață și bugetului.

  Printre numeroasele cariere care pot fi disponibile pentru cineva cu un doctorat în științe sociale, poate cel mai simplu este să devii un asistent social. Cu această diplomă de nivel înalt, ai putea deveni și profesor sau profesor la o școală. Alte posibilități pentru locuri de muncă pot deveni un istoric, antropolog sau politolog. Puteți lucra ca cercetător și să contribuiți la multe domenii legate de știința socială.

  Deoarece există multe instituții care oferă programe de doctorat, vă poate ajuta să explorați diferite opțiuni înainte de a lua o decizie. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.