Keystone logo

44 Doctorat Programe în Științe naturale Științele Pământului 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe naturale
  • Științele Pământului
Domenii de studiu
  • Științe naturale (44)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe naturale Științele Pământului

Un doctorat sau diplomă de doctorat poate fi cheia pentru o carieră plină de satisfacții, un salariu mai mare, și șansa de a face o diferenta in lume. Acest grad avansat poate fi câștigat în aproximativ patru la șase ani, în funcție de cât de mult timp un student este capabil să dedice educația lor, și-l poate ajuta persoanele fizice dobândi abilități critice care le membru de valoare la locul de muncă fac.

Ce este un doctor în științele pământului? Un doctorat în știință pământ este un program de gradul care oferă studenților cu cunoștințele necesare pentru a aborda problemele de mediu în creștere, cum ar fi schimbările climatice, durabilitatea mediului și gestionarea resurselor naturale. În scopul de a câștiga un doctorat Earth Sciences, elevii trebuie să-au câștigat atât o diplomă de licență și o diplomă de master într-un domeniu similar, și trebuie să scrie o disertație sau teze care demonstrează lor de învățare, în scopul de a absolvi cu gradul lor de doctorat.

Persoanele cu un grad de doctorat în științe pământ absolvent cu o bogăție de cunoștințe în ceea ce privește geografie, geologie, geofizica, științe sol, și ecologie, și când intră în forța de muncă ca indivizi organizate și în cunoștință de care pot crea soluții inovatoare la problemele cu care se confruntă lumea în nostru.

Costul de a câștiga un doctorat în științele pământului diferă în funcție de fiecare elev în parte, țara de studiu, școala specific, iar durata programului academic. Studenții care sunt interesați în a câștiga gradul lor de doctorat sunt încurajați să cerceteze școala lor potențial pentru a primi informații actualizate cu privire la costurile de școlarizare și alte taxe posibile.

Absolvenții cu un doctorat în științe pământ sunt pregătiți să intre forța de muncă din lume de cercetare, mediul academic, consultanta, inginerie sau.Elevii pot alege să se alăture echipelor de cercetare, firme de consultanta de mediu, organizațiile neguvernamentale, sau facultatea academic în instituțiile de învățămînt superior.

Puteți începe să câștigați de gradul dvs. de doctorat astăzi. Pur și simplu de căutare pentru programul de mai jos si sa contactati direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.