Keystone logo

127 Doctorat Programe în Științele vieții 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Științele vieții
Domenii de studiu
 • Științele vieții (127)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Științele vieții

  Ce este un doctorat în Biologice și Life Science?

  Un doctorat în biologică și Life Știința este un program de stiinta de doctorat cu accent pe studiul organismelor vii, inclusiv biologie, ecologie, evolutie si Neuroscience.

  Care sunt avantajele de a lua un doctorat în Biologice și Life Science?

  Studenții care câștigă un doctorat în Biologice și Life Science va fi bine pregătiți pentru poziții de bază de cercetare în aceste domenii. Aceste elevii pot învăța, de asemenea, subiecte biologice și știință de viață la nivel universitar.

  Cât de mult costă să ia un doctorat în Biologice și Life Science?

  Costul pentru orice program de doctorat va varia în funcție de școală ales și locul de studiu.

  Care sunt cerințele pentru un doctorat în Biologice și Life Science?

  Programe de doctorat au condiții prealabile stricte de acceptare. Pentru programele biologice și știință de viață, elevii vor avea nevoie de licență și de master 's de formare de nivel în domeniul obiectul de a pune bazele pentru studii viitoare. Scorurile de testare sau cerințele de mediu la nivel de grad poate limita, de asemenea, studenții care intră în aceste programe.

  Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta cu un doctorat în Biologice și Life Science?

  Un doctorat în biologică și Life Science este fundamentul pentru o cariera ca un cercetător științific sau instructor. Aceste medicii sunt pe prim plan de cercetare medicala si biologice. Ele sunt autoritățile stabilite în aceste domenii și publică de multe ori constatarile lor in reviste de prestigiu.

  De ce să ia un doctorat online in biologice și Life Science?

  PhD Online în programele biologice și științele vieții permite studenților să studieze la confortul de casele lor și pe un program care lucrează pentru ei. Acest lucru face ca programul convenabil.

  În cazul în care pentru a Ia un doctorat în Biologice și Life Science?

  Pentru că acesta este un program destul de standard, studenții interesați pot găsi de doctorat în programele biologice și științele vieții în universități, care au programe de doctorat. Adesea, aceste școli care se concentrează pe domeniile de matematica si stiinta sunt puternic cea mai buna alegere pentru acest program. Folosiți de căutare de mai jos pentru a găsi un program care se potrivește nevoilor tale.