Keystone logo

10 Doctorat Programe în Studii de administrație Administrație publică 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de administrație
 • Administrație publică
Domenii de studiu
 • Studii de administrație (10)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de administrație Administrație publică

  Un doctorat în Administraţie Publică va califica mai departe candidatului de a contribui la dezvoltarea şi introducerea unor sisteme guvernamentale sporite. Gestionarea programelor publice, analiza a programelor de ei înşişi cu deschidere la alternative, precum şi evaluarea funcţionarilor şi a funcţionarilor publici sunt anumite zone un doctorat în ţările candidate administraţia publică se pot confrunta. În timpul un candidat la fabrică spre un doctorat în Administraţia Publică, vor aprofunda înţelegerea lor de teme fundamentale, cum ar fi Management public de personal, politica de dezvoltare şi analiză, Bugetare, etică şi responsabilitate.

  În timpul minim de 3-4 ani a petrecut completarea unui doctorat în Administraţia Publică, candidaţii vor angaja universitatea lor gazdă în mai multe moduri semnificative şi valoroase. Acestea pot include co-autor al lucrări academice, prelegeri şi să contribuie la administrare, sau de predare a cursurilor universitare. Candidaţii vor efectua, de asemenea, ample de cercetare care duce la o disertaţie.

  Citeşte mai multe despre aceste oportunităţi interesante pentru a finaliza doctorat în administraţia publică de la urmatoarele universitati extrem de acreditate la nivel mondial.