Keystone logo

5 Doctorat Programe în Studii de administrație Administrație 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de administrație
  • Administrație
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de administrație Administrație

O diplomă de doctorat este cel mai înalt grad academic, puteți primi, și vă puteți seta în afară de alții în domeniul cariera ta. Câștigul salarial un doctorat necesită cercetare avansată și cursuri dincolo de nivelul de masterat, și necesită de obicei o disertație sau teze care trebuie să fie prezentate și a apărat în fața președintelui departamentului și alți lideri academice, în scopul de a primi gradul.

Ce este un doctorat în administrare? Un doctor de administrare este un grad avansat care poate fi câștigat în aproximativ trei-patru ani de full-time de școlarizare. Studenții trebuie să fi câștigat deja o diplomă de licență 's și Master in-un domeniu similar, în scopul de a urmări doctorat lor în administrație. Elevii care urmăresc acest grad câștig informații valoroase cu privire la concepte si practici de conducere, cercetare și implementare a politicilor publice, iar acestea sunt în măsură să elaboreze soluții la problemele în timp ce a primit un hands-on de educație în domeniul lor.

Câștigul salarial un doctorat poate fi incredibil de benefic pentru absolvenții de studii, deoarece le deschide la un potențial castiga mai mare, permite persoanelor de a găsi opțiuni de carieră de specialitate în domeniul lor ales de studiu, și oferă studenților informațiile necesare de care au nevoie pentru a face o diferență în lume.

Costul de a câștiga o diplomă de doctorat poate varia pentru fiecare elev. Înainte de a începe programul lor, elevii sunt încurajați să cerceteze și să comunice direct cu scoala lor potențial pentru a înțelege obligațiile financiare asociate cu castiguri gradul lor avansat.

Persoanele care primesc un Doctorat în Administrarea au o mare varietate de opțiuni de carieră disponibile pentru ei, ca gradul lor avansat le face extrem de valoros la locul de muncă.Absolvenți cu o diplomă de doctorat administrație pot alege pentru a intra în forța de muncă în calitate de profesori de colegiu, consilierii politice, manageri non-profit, sau directori publice, sau pot alege să funcționeze în calitate de consultanți privați pentru întreprinderi sau companii corporative.

Dacă sunteți interesat de câștigului salarial Doctor dvs. de Administrație, puteți începe imediat. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.