Keystone logo

6 Doctorat Programe în Studii economice Economie Afaceri și economie 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii economice
  • Economie
  • Afaceri și economie
Domenii de studiu
  • Studii economice (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii economice Economie Afaceri și economie

Un doctorat este cel mai înalt grad de realizare academică care poate fi obținut în majoritatea domeniilor. În plus față de crearea unei teze, obținerea unui doctorat necesită, de obicei, studii aprofundate de peste trei ani. Mai multe grade de nivel inferior sunt necesare înainte ca elevii să se înscrie într-un program de doctorat.

Ce este un doctorat în afaceri și economie? Acest domeniu de studiu se referă la departamentul financiar al unei corporații. În timp ce practicile și operațiunile de afaceri vor fi studiate, se va concentra, de asemenea, asupra implicațiilor economice și asupra proceselor necesare pentru succesul unei corporații. Elevii studiază, de obicei, finanțe generale, practici de management, economie globală, investiții și riscuri și evaluarea fluxului de numerar.

Deținerea unui doctorat face mult mai ușor să vă creați o carieră în domeniul afacerilor. Pozițiile avansate pe care nu le-ați putea introduce în alt mod sunt deschise pentru dvs. și puteți obține un salariu mult mai mare. Timpul necesar pentru a intra în poziții mai înalte este de asemenea redus.

Deoarece costul obținerii unui doctorat în afaceri și economie variază destul de mult, este o decizie înțeleaptă de cercetare înainte de înscriere. Totul de la școala și programul specific la țara de studiu va influența învățarea și ar trebui să fie înțeles înainte de a începe.

Deoarece un program de doctorat în afaceri și economie încorporează atât partea de afaceri cât și cea economică, există multe cariere care pot fi atinse. Pe partea de afaceri, este posibil să deveniți un manager, director de departament, consultant, supraveghetor sau executiv. În ceea ce privește economia, atât pozițiile inferioare, cum ar fi contabilul sau auditorul, cât și pozițiile mai înalte, cum ar fi analistul contabil, pot fi atinse. În mod alternativ, este posibil să se studieze pentru a intra în domeniul educației pentru a învăța viitorii studenți despre afaceri și economie.

Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.