Keystone logo

10 Doctorat Programe în Arheologie 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii umaniste
 • Arheologie
Domenii de studiu
 • Studii umaniste (10)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

   Doctorat Programe în Arheologie

   Un doctor de filosofie este unul dintre cele mai înalte grade acordate în multe universități. Acest program de doctorat se poate concentra pe o gamă largă de discipline în științe, arte, umaniste, inginerie sau matematică. Poate dura cinci până la șase ani pentru a completa un doctorat.
   Ce este doctoratul în arheologie? Acest program de studiu analizează recuperarea, interpretarea și analiza rămășițelor materiale din istorie. Elevii pot învăța mai multe despre tehnicile științifice pe măsură ce își completează diploma. Majoritatea programelor se concentrează pe relațiile internaționale, motiv pentru care învățarea unei a doua sau a treia limbi poate fi o parte a programului. Unele programe pot necesita ca elevii să completeze o disertație. Cursurile necesare pentru o diplomă de doctorat în arheologie pot include arheologia mondială, teoria contemporană a arheologiei, metodele științifice în arheologie și etica arheologică.
   Acest tip de studiu este benefic deoarece poate oferi studenților abilitățile și încrederea necesare pentru a reuși în lumea profesională a arheologiei. Absolvenții pot obține o creștere a salariului sau accesul la noi oportunități de angajare după finalizare.
   Nu există un număr universal pentru costul unui doctorat. Taxele de școlarizare pot depinde de locația școlii, de numărul de cursuri pe care un student îl ocupă pe semestru și de mărimea universității. Elevii ar putea să obțină o estimare prin contactarea școlilor pe care sunt interesați să le urmeze.
   Majoritatea studenților folosesc un doctorat în arheologie pentru a intra în lumea academică sau de cercetare. Cu toate acestea, ar putea exista și alte oportunități disponibile. De exemplu, pozițiile guvernamentale ca administratori de resurse culturale ar putea necesita o înțelegere a istoriei umane. Chiar și unele companii doresc să angajeze experți în managementul resurselor culturale. Unii studenți ar putea continua să lucreze în arte ca și curatori muzeeni, conservatori sau manageri de colecții.Elevii exacti de locuri de muncă depind, de obicei, de experiența de muncă anterioară.
   După ce găsiți programul care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele, trebuie să aplicați. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.