Keystone logo

23 Doctorat Programe în Studii de arhitectură Arhitectură 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de arhitectură
 • Arhitectură
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (23)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de arhitectură Arhitectură

  Deoarece cel mai înalt nivel de educație posibil, obținerea unui doctorat necesită, în medie, trei până la patru ani de cercetare intensivă. Elevii se împerechează cu un supraveghetor academic care este un expert în domeniul lor ales pentru a-i ajuta să-și creeze teza, care va fi revizuită într-un voce orală viva.

  Ce este un doctorat în arhitectură? Ca una dintre cele mai vechi discipline, un program de doctorat în acest domeniu se referă la planificarea, proiectarea și construcția de clădiri. Acest câmp cuprinde numeroase principii de inginerie, astfel încât elevii să poată învăța cum să construiască structuri proiectate să stea de zeci sau secole și să reziste vremii, vânturilor puternice și altor forțe naturale. În plus față de estetică și artă, arhitectura include și alte discipline practice de construcție, cum ar fi instalațiile sanitare, inginerie electrică și fizică.

  Elevii care aleg să lucreze pentru un doctorat în arhitectură beneficiază prin dezvoltarea unui set puternic de abilități care vor fi utile după intrarea în carieră. Ingineria esențială este transmisă studenților, precum și capacităților de planificare, organizare și conducere.

  Cheltuielile cu care se confruntă studenții pentru a-și câștiga titlul de doctorat diferă în funcție de mulți factori, de la școală și de la țara de studiu până la numărul de ani pe care îi cere programul ales. Un minim de doi sau trei ani este tipic.

  Aplicația cea mai comună a unui doctorat este intrarea în mediul academic. Acest lucru înseamnă că majoritatea studenților care au absolvit un doctorat în arhitectură devin profesori universitari sau cercetători pentru a dezvolta în continuare înțelegerea și cunoștințele arhitecturale. Deși aceasta este cea mai comună aplicație, este de asemenea posibil să se urmeze cariere tradiționale cu acest tip de diplomă. Ar putea fi un arhitect și să lucrați fie independent, fie cu o firmă.

  Există multe opțiuni pentru programul dvs. de doctorat. Gândiți-vă dacă vă veți bucura de studiile online, într-o școală locală sau în altă parte a lumii. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.