We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

13 Doctorat Programe în Studii umaniste Arhivistică 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii umaniste
  • Arhivistică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (13)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii umaniste Arhivistică

După finalizarea programelor universitare sau postuniversitare, un student interesat de cercetare sau de predare ar putea dori să ia în considerare un program de doctorat. Astfel de programe necesită în mod obișnuit o disertație sau teză pentru a se califica pentru absolvire și de obicei durează cel puțin trei ani pentru a finaliza.

Ce este doctoratul în știința arhivistică? Doctor în arhivistică este un program în domeniul studierii bibliotecilor, arhivelor și informațiilor privind înregistrările experienței umane. Elevii învață de obicei despre crearea și utilizarea materialelor culturale, conservarea și gestionarea înregistrărilor digitale și modul în care interacționează sistemele informatice digitale. Cursurile pot include subiecte precum managementul resurselor informaționale, metode avansate de cercetare și subiecte în managementul înregistrărilor electronice.

Absolvenții cu doctorat în Arhivistică dezvoltă un număr de abilități transferabile, inclusiv abilitatea de a lucra independent și ca parte a unei echipe. Competențele puternice de cercetare și scriere pot fi utile în multe poziții din sectoarele nonprofit, public și privat.

Costurile asociate cu finalizarea unui doctorat depind de o varietate de factori, inclusiv formatul programului, durata studiului și instituția specifică. Cei care consideră un doctorat pot considera că este util să cerceteze costul programelor înainte de a aplica.

Doctorat în Arhivă pregătește absolvenți pentru cariere într-o varietate de domenii. Pe lângă posturile de învățământ superior, absolvenții pot fi de asemenea potriviți pentru o carieră de arhivar sau manager de înregistrări în sectorul public, privat sau nonprofit sau ca bibliotecar. În plus, absolvenții pot să obțină locuri de muncă în posturi precum curator muzeu sau manager de proiect care utilizează abilitățile dobândite în timpul studiului.

Programele de doctorat sunt disponibile într-o varietate de formate din întreaga lume. Multe programe oferă cursuri de înscriere cu frecvență parțială și cursuri online pentru a sprijini studenții care au nevoie de opțiuni mai flexibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.