Keystone logo

25 Doctorat Programe în Studii de artă Arte 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de artă
  • Arte
Domenii de studiu
  • Studii de artă (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de artă Arte

Un doctorat este, de asemenea, cunoscut ca un doctor de filosofie sau de doctorat. Este cel mai înalt nivel de studii universitare pe care un student îl poate obține de la o universitate sau colegiu. Odată ce studiile de program sunt complete, studentul este așteptat să prezinte o teză de doctorat numită o disertație.

Ce este un doctorat în studiile de artă? O diplomă de doctorat în studiile de artă se concentrează și se specializează fie în arte plastice, cum ar fi muzică și pictură sau arte vizuale, cum ar fi ceramică, tapiserie și mozaicuri. Elevii pot alege din clase precum artele spectacolului, sculptura sau animația. Ele pot studia, de asemenea, subiecte cum ar fi designul de bijuterii, tipărirea și arta politică.

Doctoranzii specializați în studii de artă sunt deseori indivizi creativi care visează la culori mari și iubesc. Din acest motiv, mulți oameni dezvoltă abilități în design, modă și marketing, care pot contribui la lansarea unei cariere de succes. Ele pot, de asemenea, să învețe răbdarea, concentrarea și determinarea pe măsură ce creează piese de artă.

Costurile programului pentru doctorat în studiile de artă variază foarte mult între universități. Acest lucru se datorează faptului că programele diferă în funcție de lungime și de cursurile necesare pentru finalizarea cursului. Studenții potențiali se adresează în mod obișnuit școlii la alegere și solicită informații despre costurile de înscriere.

Absolvenții cu doctor în filosofie în studii artistice au studiat pictura, fotografia, animația, sculptura, filmul, amprenta sau ilustrația. Prin urmare, carierele pe care le caută pot fi variate și sunt deseori foarte personale. Pentru absolvenții cu o dragoste de cercetare și istorie, curatorii muzeului sau galeriilor, bibliotecarii de colectare speciali și ilustratorii de cărți istorice pot fi alegerile lor de carieră. Pentru cei interesați de lumea afacerilor, devenind directori sau șefi de departament în fața fotografilor, designerilor grafici sau a tipografilor, poate fi tipul de carieră pe care îl caută.

Un doctorat în studii de artă poate fi găsit la numeroase universități din întreaga lume. Pentru a găsi un curs de studiu care se potrivește stilului tău de viață ocupat, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.