Keystone logo

8 Doctorat Programe în Științe naturale Științe spațiale Astronomie 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe naturale
  • Științe spațiale
  • Astronomie
Domenii de studiu
  • Științe naturale (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe naturale Științe spațiale Astronomie

După absolvirea unei licențe sau a unui masterat, puteți alege să continuați să studiați pentru un doctorat, de asemenea numit Doctor of Philosophy. Acest grad durează de obicei cel puțin patru ani pentru a fi finalizat, iar anumite subiecte pot dura mai mulți ani.

Ce este doctoratul în astronomie? Astronomia este o ramură a științelor naturii care se concentrează asupra corpurilor celeste. Unele sub-ramuri includ formarea și istoricul stelar, interacțiunile cosmice, exoplanetele, astronomia observațională și astronomia teoretică. Unele programe se concentrează pe obiecte apropiate, cum ar fi cele din sistemul solar local, în timp ce altele se concentrează pe cadavre mai departe. Cercetarea din acest program te implică în prezentarea și apărarea unei teze.

Învățarea absolventului la nivel de astronomie poate oferi abilități de viață pe care le veți folosi în fiecare zi, cum ar fi organizarea, atenția la detalii și abilitățile motorii fine. Când sunteți organizat, vă puteți economisi timp. Observarea și manipularea detaliilor fine vă pot ajuta cu probleme materiale minore sau dacă aveți un hobby de manevră.

Unii factori care influențează costul unui doctorat sunt mărimea și locația școlii. Aceste costuri includ cărți, taxe de școlarizare, alimentație, cazare și alte taxe. Dacă contactați școli care vă interesează acum, puteți afla mai multe despre costurile lor speciale.

Cariera pe care o urmăriți cu un doctorat de astronomie depinde de faptul dacă v-ați concentrat pe astronomia aplicată sau teoretică. Ambele domenii au locuri de muncă în mediul academic și cercetare, dar dacă doriți ceva specific, atunci vă împărțiți căutarea pe baza gradului dumneavoastră. De exemplu, locurile de muncă aplicate includ managerul programului de observatori, specialistul în evaluare, inginerul sistemelor și dezvoltatorul și cercetătorul științific. Lucrările teoretice sunt, de obicei, mai orientate spre cercetare, întrucât astronomii și astrofizicii lucrează la laboratoare și observatoare.

Poți să te uiți la stele oriunde, deci de ce nu alegi școala care este cea mai bună pentru scopurile tale școlare și de carieră? Cursurile online pot fi completate oriunde. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.