Keystone logo

1 Doctorat Programe în Studii economice Banking 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii economice
 • Banking
Domenii de studiu
 • Studii economice (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  Popular locations

  Doctorat Programe în Studii economice Banking

  Un doctor de filosofie este una dintre cele mai mari premii academice oferite la majoritatea universităților. Majoritatea programelor de doctorat necesită ca studenții să fi absolvit o diplomă de master înainte de înregistrare. Un grad de doctorat poate fi obținut în trei ani de studiu cu normă întreagă.

  Ce este un doctorat în domeniul bancar? Este un program academic de nivel înalt axat pe procesele și procedurile legate de sectorul bancar. Cursurile se pot concentra pe finanțe, economie, servicii pentru clienți și alte principii necesare pentru o bancă de succes. Cursurile exacte efectuate în acest tip de învățământ pot fi studiile avansate în domeniul bancar și bancar, sistemele bancare și financiare, principiile bancare, istoria sectorului bancar mondial, principiile și conceptele pentru sectorul bancar corporativ și dreptul bancar. Unele universități pot oferi cursuri încorporate în cercetare, prelegeri, discuții și disertații.

  Luarea unui nivel înalt la nivel de bancă poate ajuta studenții să se pregătească pentru o carieră academică sau profesională. Abilitățile dobândite prin această educație, cum ar fi abilitățile cantitative, comunicarea și conducerea, pot face absolvenți mai mulți candidați competitivi și consumatori savvieri.

  Nu există costuri universale pentru un program de doctorat. Adesea, școlarizarea depinde de școală, locația, programul și durata acestuia. Dacă solicitanții doresc să obțină o estimare, pot solicita direct universitățile.

  Elevii care studiază bancare la nivel de doctorat sunt adesea pregătiți să preia roluri de conducere în industrie. Unii absolvenți pot folosi această educație pentru a deveni profesori, brokeri, clienți de relații cu clienții, directori de corporații bancare, analiști financiari, manageri de control al creditelor, cercetători bancari, statisticieni și directori de servicii pentru clienți. Posturile anterioare de învățământ și de muncă ale cercetătorilor pot juca un rol important în carierele pe care sunt în măsură să le urmeze după absolvire.

  Programele de doctorat sunt oferite online și în campus la universități din întreaga lume. Dacă sunteți gata să aflați mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.