Keystone logo

12 Doctorat Programe în Științele vieții Bioinginerie 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Științele vieții
 • Bioinginerie
Domenii de studiu
 • Științele vieții (12)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Științele vieții Bioinginerie

  Un doctor de filosofie este un domeniu academic de studiu deschis absolvenților care au absolvit deja un program de masterat. Majoritatea cercetătorilor folosesc un doctorat ca diplomă terminală, deoarece este cel mai mare premiu oferit de multe universități. Studenții cu normă întreagă pot termina acest program în trei ani.

  Ce este un doctorat în Bioinginerie? Bioingineria este un studiu interdisciplinar care se ocupă de inginerie, biologie, medicamente și științe ale sănătății. Multe programe îi învață pe elevi să aplice principiile ingineriei la studiul proceselor biologice. Desigur, fiecare universitate poate oferi diferite domenii de concentrare, cum ar fi biofizica, biomateriale noi și vindecarea rănilor. Cursurile exacte oferite pentru un program de doctorat pot fi diferite la fiecare școală, dar pot include profesionalismul bioingineriei, bioingineria computațională, nanotehnologia biologică, imagistica digitală, electronica optică și instrumentația biomedicală.

  Studiul bioingineriei la nivel de doctorat poate oferi participanților o varietate de aptitudini și cunoștințe unice care le pot ajuta să fie mai solicitați de locuri de muncă competitive. De exemplu, unii oameni își pot construi abilitățile de a gândi critic, de a proiecta proiecte de cercetare și de a comunica prin scriere. Aceste abilități se pot chiar corela cu o viață personală mai semnificativă.

  Costul unui program de doctorat poate depinde de școală, concentrarea programului și durata programului. Contactarea directă a unei universități poate fi cea mai bună modalitate de a obține un cost precis.

  Când se gândește să intre într-un program de doctorat, ar putea fi benefic să știm ce fel de carieră ar putea fi posibil după absolvire. Desigur, aceste oportunități pot varia foarte mult de la un absolvent la altul, în funcție de educația și istoria lor de muncă. Unii oameni de știință folosesc această educație pentru a deveni un om de știință în ingineria proteinelor, asociat de cercetare postdoctorală, manager științific de program, bioengineer, profesor de bioinginerie sau cercetător senior.

  Dacă doriți să vă înscrieți într-un program de doctorat în Bioinginerie, trebuie să faceți niște cercetări. Multe școli din întreaga lume oferă programe prin intermediul internetului și / sau a setărilor de clasă tradiționale. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.