We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

10 Doctorat Programe în Științe naturale Biologie Biologie celulară 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe naturale
  • Biologie
  • Biologie celulară
Domenii de studiu
  • Științe naturale (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe naturale Biologie Biologie celulară

După absolvirea studiilor universitare și postuniversitare la nivel de licență și masterat, mulți studenți optează pentru continuarea învățământului cu doctorat sau doctorat. Diplomele de doctorat oferă un nivel avansat de cunoștințe care cuprinde informații la nivel înalt disponibile în domeniul ales.

Mulți întreabă: "Ce este un doctorat în biologie celulară?" Atingerea acestui grad implică obținerea unei înțelegeri aprofundate a structurii și funcției celulelor biologice din organisme, de la microbii cu un singur celulă la ființe complexe, cum ar fi oamenii. Elevii care efectuează acest program, în general, intră într-o combinație de cercetare bazată pe studiu și pe bază de progres academic, abilități concentrate honing în studiul științific și analiză, în timp ce încurajează aplicații practice din lumea reală a principiilor biologiei celulare.

Absolvenții în biologia celulară se pot bucura de avantajele unor abilități foarte transferabile, inclusiv un talent pentru analiză și disecție a problemelor utile în toate aspectele vieții. De asemenea, aceștia pot dobândi expertiză semnificativă în subiecte specializate, cum ar fi îmbinarea celulelor și gestionarea coloniilor de șoareci.

Determinarea costului programului necesită o înțelegere a structurii costurilor unei universități particulare, precum și a comisioanelor asociate. Admiterea la universitățile individuale va fi în măsură să furnizeze detalii mai detaliate.

Completarea programelor de doctorat în biologie celulară oferă o gamă largă de opțiuni de carieră. Multe industrii au nevoie de biologi de celule, deși unii absolvenți de doctorat aleg să rămână în studii pur axate pe cercetare care lucrează asupra factorilor de mediu sau a altor factori. Alții se dezvoltă, aplicându-și abilitățile în moduri unice și fascinante. De exemplu, biologi de celule pot lucra cu companiile de petrol și gaze pentru a determina modul în care organismele microcelulare influențează viabilitatea locurilor de foraj. Ei pot, de asemenea, să lucreze ca oameni de știință agricol, înțelegând cum modelele bolilor celulare influențează efectivele de animale și chiar culturile.

Odată cu avansarea studiului online, programele de doctorat pot fi finalizate chiar și în sălile de clasă virtuale, dar studenții au, de asemenea, opțiunea de studii internaționale sau locale în clasă. Pentru a afla mai multe, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.