We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

6 Doctorat Programe în Științe naturale Biologie Biologie marină 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe naturale
  • Biologie
  • Biologie marină
Domenii de studiu
  • Științe naturale (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe naturale Biologie Biologie marină

Un doctorat este forma prescurtată pentru Doctor of Philosophy, dar titlul poate indica faptul că destinatarul sa a finalizat studii avansate în orice domeniu, de la afaceri pentru a botanica. Acest tip de studii este de obicei urmărit după o diplomă de licență și master. Programul poate include o varietate de cursuri de nivel înalt, precum și independente de cercetare și o teză de doctorat.

Ce este un doctor în biologie marină? Acest curs de studiu se concentrează asupra biologiei, fiziologiei, neurologie, obiceiurile și comportamentele de organisme marine. Se poate, de asemenea, investiga interacțiunea lor cu mediul lor ocean. Elevii pot investiga oceanografie și subiecte conexe în încercarea de a învăța despre animalele care populează mare. La nivel de doctorat majoritatea studenților vor deja au început să urmărească o specialitate și pot continua să se distingă într-o anumită subdomeniu al biologiei marine, deoarece acestea finaliza studiile și cercetările lor.

Completarea unui program de doctorat poate avea multe beneficii.Câțiva studenți atinge acest nivel avansat de studiu, și absolvenții pot pune în umbră concurența lor pentru locuri de muncă râvnit și distincții de carieră. Acest tip de program poate favoriza, de asemenea, gândirea critică, rezolvarea de probleme și abilități de cercetare.

Un program de doctorat poate fi completat în câțiva ani de studiu full-time, dar un student poate dura mult mai mult dacă el sau ea continuă să lucreze în timp ce studia part-time. Acest lucru nu este neapărat dăunătoare, ca experiență profesională este, de asemenea, valoroase. Costul unui program de va varia de la o instituție la alta, dar poate crește mai mult un student ia pentru a absolvi.

Mulți absolvenți de un program de doctorat caută un rol în mediul academic. Ei spera sa devina profesori full-time, care trece cunoștințele și pasiunea lor de-a lungul a universitare si postuniversitare si studenti.Ele pot alătura, de asemenea o instituție de cercetare private sau guvernamentale de unde pot continua să lucreze și desfășura activități de cercetare în specialitatea lor, sau în ecologie, fiziologie sau caracteristicile biochimice ale unei anumite specii. Unii absolvenți lucrează în principal în interior în timp ce altele petrece o mare parte din timp în sau în apropierea apei. Cele mai petrecut timp într-o varietate de medii.

Biologie marină este un domeniu fascinant, cu multe posibilități de carieră. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.