Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Doctorate în Filosofie Programe în Botanică în Johannesburg, Africa de Sud 2024

1 Doctorat Programe în Botanică în Johannesburg, Africa de Sud 2024

Prezentare generală

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Ce este botanica?
Botanica este studiul plantelor. Aceasta implică examinarea vieții plantelor și clasificarea plantelor. Botanistii studiaza structura, functia, cresterea si dezvoltarea plantelor. Ei investighează, de asemenea, modul în care plantele interacționează cu mediul lor și cum sunt folosite de oameni.

Ce pot face cu o diplomă în Botanică?
O diplomă în botanică poate duce la o carieră într-un număr de domenii diferite, inclusiv agricultură, horticultură, silvicultură și știința mediului. Botaniștii pot găsi locuri de muncă la agenții guvernamentale, companii private sau instituții de cercetare. Ei pot lucra și ca consultanți independenți.

De ce este important să studiezi botanica?
Botanica este importantă pentru că ne ajută să înțelegem lumea naturală și plantele pe care ne bazăm pentru alimente, medicamente și alte produse. Botaniștii studiază modul în care plantele cresc și se dezvoltă, ceea ce ne poate ajuta să îmbunătățim randamentul culturilor, să dezvoltăm noi medicamente și să găsim modalități de conservare a speciilor de plante pe cale de dispariție. De asemenea, botanica ne ajută să înțelegem evoluția plantelor și rolul pe care acestea îl joacă în ecosisteme.

Ce grade sunt disponibile în Botanică?
Există o serie de tipuri diferite de grade de botanică disponibile la nivel de licență și absolvent. Programele de licență oferă de obicei o licență în științe (BS) în botanică, în timp ce programele postuniversitare pot oferi un master în științe (MS) sau un doctor în filozofie (Ph.D.) în botanică. Programele variază în ceea ce privește concentrarea, dar toate oferă studenților o educație cuprinzătoare în biologia plantelor.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Botanică?
În timpul unui program de licență în botanică, studenții vor urma cursuri de fiziologie a plantelor, ecologie, taxonomie și evoluție. Ei vor primi, de asemenea, instruire în lucrul de teren și cercetarea de laborator. Studenții pot avea oportunitatea de a participa la stagii sau proiecte de cercetare independente.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Citeste mai mult

Filtre

 • Doctorat
 • Africa de Sud
 • Științele vieții
 • Botanică
 • Johannesburg
Domenii de studiu
 • Științele vieții (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe