Keystone logo

1 Doctorat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihologie Cercetare psihologică în Tlaquepaque, Mexic pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Mexic
  • Asistență medicală
  • Îngrijire mintală
  • Psihologie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Doctorat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihologie Cercetare psihologică

Ce este cercetarea psihologică?
Cercetarea psihologică este studiul științific al minții și comportamentului uman. Scopul cercetării psihologice este de a înțelege modul în care oamenii gândesc, simt și se comportă. Cercetarea psihologică poate fi împărțită în două tipuri principale: cercetare de bază și cercetare aplicată. Cercetările de bază sunt efectuate pentru a obține o mai bună înțelegere a comportamentului uman. Cercetarea aplicată este efectuată pentru a rezolva probleme din lumea reală. Cercetarea psihologică este efectuată folosind o varietate de metode, inclusiv experimente, studii de caz, anchete și observație naturalistă. Psihologii folosesc aceste metode pentru a studia o gamă largă de subiecte, inclusiv dezvoltarea copilului, psihologia anormală, emoțiile, cogniția, tulburările mentale și comportamentul social.

Ce pot face cu o diplomă în Cercetare psihologică?
Există multe opțiuni de carieră disponibile pentru cei cu o diplomă în cercetare psihologică. Unii oameni lucrează în mediul academic, efectuând cercetări și predând la colegii și universități. Alții lucrează în guvern, folosind cunoștințele lor de psihologie pentru a ajuta la crearea politicilor publice. Alții lucrează în sectorul privat, aplicând abilitățile lor în afaceri și organizații. Există multe tipuri diferite de cercetare psihologică, așa că există multe căi de carieră diferite pe care le puteți lua. Indiferent de interesele dvs., există probabil o modalitate de a vă folosi diploma în cercetare psihologică pentru a urma o carieră pe care o veți găsi împlinitoare.

Ce grade sunt disponibile în cercetarea psihologică?
Diplomele de cercetare psihologică sunt disponibile la nivel de licență și absolvent. O diplomă de licență în cercetare psihologică poate duce la o carieră în psihologie sau într-un domeniu conex. O diplomă de absolvire în cercetare psihologică poate duce la o carieră ca cercetător, profesor sau psiholog clinic.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de cercetare psihologică?
Cursurile pentru o diplomă de cercetare psihologică vor varia în funcție de nivelul de studiu și de programul specific. Cu toate acestea, există câteva subiecte comune care sunt acoperite în majoritatea programelor. Acestea includ metode de cercetare, statistici și teoria psihologică. Elevii vor avea, de asemenea, oportunitatea de a se specializa într-o anumită zonă a psihologiei, cum ar fi dezvoltarea copilului sau psihologia socială.

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.