Keystone logo

16 Doctorat Programe în Științe sociale Muncă socială Consiliere 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe sociale
  • Muncă socială
  • Consiliere
Domenii de studiu
  • Științe sociale (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe sociale Muncă socială Consiliere

Un grad Consiliere doctorat este conceput pentru cei care doresc să practice de consiliere într-un cadru clinic, cum ar fi practica privata, în instituţiile de învăţământ, sau ca parte a unei agenţii. Dr. programe de consiliere oferă candidaţilor cu o înţelegere de educaţie care cuprinde psihologia şi dezvoltarea de clienti, cultură, rasă, şi diferenţele de clasă, şi de starea generala de sanatate si wellness.

Candidaţii pentru programele de doctorat va Consiliere experienţă curriculum-ul care include cursuri, seminarii, stagii, de cercetare, de predare, şi o disertaţie pe un subiect în domeniul care face o contribuţie semnificativă la baza de cunoştinţe actuale. Doctorat candidaţii Consiliere sunt de aşteptat să dezvolte o înţelegere puternică a teoriei clinice, sensibilitatea la diferentele umane, un puternic sentiment de etica, competenţe de cercetare, şi o atitudine corespunzătoare şi de sensibilizare pentru a lucra cu oameni din diverse medii.

Daca esti pasionat de ai ajuta pe oameni şi vor să facă o carieră din asta prin sistemul de învăţământ avansat dvs., apoi ia în considerare un grad Consiliere doctorat. Uitaţi-vă la opţiunile de mai jos!