Keystone logo

49 Doctorat Programe în Studii de inginerie Construcții 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de inginerie
  • Construcții
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (49)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de inginerie Construcții

Ingineria civilă este una dintre cele mai vechi discipline ale ingineriei şi se referă la design-ul, construirea şi întreţinerea structurilor integrale publicului precum drumuri, baraje, poduri, canale şi clădiri. Programele de Doctorat în Inginerie Civilă cer ca studenţii să fie inovativi, să gândească critic şi să poată aplica teoria în practică.

La un Doctorat în Inginerie Civilă candidaţii pot să se specializeze pe o anumită zonă, cum ar fi structuri geotehnice, construcţii şi management, transportare şi inginerie de mediu. Majoritatea programelor de Doctorat în Inginerie Civilă constau în cursuri, examinări şi o cercetare care duce la o disertaţie. Absolvenţii unui program de Doctorat în Inginerie Civilă sunt calificaţi pentru a urma cariere precum educatori în universităţi, instituţii de cercetare, sectorul public şi privat al industriei sau guvern.

Există multe opţiuni pentru programe de Doctorat în Inginerie Civilă. Aruncă o privire mai jos şi poate vei găsi programul de Doctorat în Inginerie Civilă pe care îl căutai!