We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

6 Doctorat Programe în Studii economice Economie Dezvoltare economică 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii economice
  • Economie
  • Dezvoltare economică
Domenii de studiu
  • Studii economice (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii economice Economie Dezvoltare economică

Un doctorat este cel mai înalt grad academic disponibil și necesită mulți ani de studiu. Câștigarea unui doctorat în mod obișnuit vine după ce a câștigat o diplomă de master și merge mai detaliat în legătură cu subiectul ales. Este comun pentru acest grad să ia între patru și șase ani pentru a câștiga.

Ce este un doctorat în dezvoltarea economică? În calitate de doctor, este vorba despre un studiu mai aprofundat al dezvoltării economice decât cel al maestrului care o precede. Unele domenii de interes includ dezvoltarea brandului, conducerea, durabilitatea și strategiile de stabilire a prețurilor. Marketingul și managementul sunt subiecte de curs comune în cadrul acestui grad și un student în acest program este de așteptat să aibă deja o înțelegere fermă a matematicii și a anumitor sisteme economice.

Unul dintre beneficiile unui doctorat în dezvoltarea economică este capacitatea de a desfășura activități de cercetare independente. Există, de asemenea, un posibil avantaj în poziția sau salariul asociat dobândirii acestui grad superior.

Fiecare universitate preda programele de studii într-un mod diferit, dar dacă te deplasezi pentru a participa la școala aleasă, poate fi necesar să faci parte din costurile de mutare și de locuințe. Aflați în avans ce fel de taxe și prețuri de carte să vă așteptați, astfel încât să puteți bugetul în consecință.

Un absolvent cu doctorat în domeniul dezvoltării economice poate să urmeze o carieră în domeniul academic, al cercetării sau al afacerilor. Companiile care au nevoie de cineva pentru a analiza și edita strategii de marketing sunt de natură să caute pe cineva cu acest grad. Absolvenții care se pot adapta noilor tehnologii se pot angaja să reconstruiască modelele și modelele de evaluare în afacerile în creștere. Un domeniu în care se explorează tehnologia nouă este inteligența artificială și modul în care poate consilia decizia.

Odată ce ați decis să urmați un doctorat în dezvoltarea economică, va trebui să găsiți o școală care oferă acest grad. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.