Keystone logo

6 Doctorat Programe în Studii de arhitectură Dezvoltare urbană 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de arhitectură
 • Dezvoltare urbană
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (6)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de arhitectură Dezvoltare urbană

  Doctoratul este doctor în filosofie acordat de o universitate. Recunoscută la nivel global ca cea mai înaltă diplomă postuniversitară disponibilă în mediul academic, este văzută de cele mai multe ca o onoare de prestigiu de a câștiga unul.

  Ce este un doctorat în dezvoltarea urbană? Studiile de dezvoltare urbană se axează pe dezvoltarea culturală, socială și economică a orașelor. De asemenea, ea încearcă să explice mecanismele care stau la baza sistemului. Elevii pot alege din clase precum urbanizarea și dezvoltarea orașelor, arhitectura în planificarea urbană și segregarea pe piața socială a locuințelor socio-culturale. Pentru cei care doresc să se specializeze, clasele pot include arta stradală, mobilitatea și preocupările orașelor inteligente.

  Absolvenții de doctorat în dezvoltarea urbană au tendința de a-și dezvolta abilități excepționale în gândirea critică, în definirea problemelor și în managementul echipei, ceea ce le poate stimula cariera în afaceri. De asemenea, ei își pot extinde viața personală prin îmbunătățirea inventivității, a fiabilității și a capacității de utilizare a computerelor.

  Costurile pentru finalizarea unui doctor de filosofie în dezvoltarea urbană variază între instituții. În funcție de alegerea unei școli private sau a unei universități publice, programul poate dura cinci sau mai mulți ani. Este recomandat ca studenții potențiali să contacteze școala la alegere în ceea ce privește costurile.

  Dezvoltatorii de doctorat din domeniul dezvoltării urbane aleg adesea o carieră în design, studiu sau dezvoltare. Dar pentru cei care privesc mai departe, posibilitățile de carieră sunt destul de variate. Întreprinderile mari și companiile internaționale angajează deseori dezvoltatori de planificare internă pentru a începe proiecte de expansiune pentru clădirile de birouri și fabrici. Alte întreprinderi și agenții guvernamentale solicită cartografi, analiști de cercetare, experți în sondaj și dezvoltatori de transport. Un absolvent de dezvoltare urbană poate excela, de asemenea, în multe domenii de locuințe sau urbanism pentru agenții municipale sau guvernamentale.

  Odată cu extinderea cursurilor în programe online în întreaga lume, studenții ar putea fi mai capabili decât oricând să găsească programe care se potrivesc stilului lor de viață. Pentru a începe studiile de doctorat, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.