Keystone logo

2 Doctorat Programe în Studii de administrație Resurse umane Dezvoltarea Resurselor umane 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
  • Dezvoltarea Resurselor umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de administrație Resurse umane Dezvoltarea Resurselor umane

Un doctorat este cel mai înalt nivel academic posibil, deci necesită multă muncă și dedicare. Acest program de gradul durează în mod obișnuit între patru și șase ani pentru a finaliza și vine după ce a câștigat un masterat într-un domeniu conex. Gradul este în cele din urmă câștigat cu o disertație de succes.

Ce este un doctorat în dezvoltarea resurselor umane? Partea de dezvoltare a personalului privat include instruirea și educarea angajaților și implementarea controalelor pentru a asigura conformitatea. Acest doctorat se poate concentra asupra dezvoltării sau a altor aspecte ale HR, cum ar fi rezolvarea conflictelor, îndrumare, psihologie și negocieri colective. Cercetarea poate fi efectuată cu privire la modelele actuale de HR și eficiența acestora sau se poate concentra pe modul în care noile tehnologii au impact asupra HR. Înțelegerea funcțiilor de bază ale resurselor umane este o condiție prealabilă pentru acest grad.

Instrumentele colective de negociere și competențele interpersonale dobândite dintr-un doctorat în dezvoltarea resurselor umane sunt utile în gestionarea vieții de zi cu zi.Ca cea mai înaltă diplomă academică, un doctorat poate duce, de asemenea, la avansare sau la o creștere a salariilor.

Atunci când se calculează costul unui doctorat, amintiți-vă că va dura adesea patru până la șase ani. Taxele, taxele, cărțile și locuințele reprezintă toate costurile care trebuie luate în considerare și variază în funcție de țară, oraș și școală.

HR este un departament comun în companii din întreaga lume și poate avea deschideri pentru un absolvent cu doctorat în dezvoltarea resurselor umane. Companiile noi pot angaja acest tip de absolvent pentru a-și construi politica de resurse umane de la zero, iar companiile stabilite ar putea avea nevoie de mai mulți manageri și de formatori. Un doctorat deschide, de asemenea, ușa pentru cercetare în domeniul academic.

Școlile multiple oferă un doctorat în dezvoltarea resurselor umane și în alte domenii conexe. Unele lucruri de luat în considerare atunci când faceți alegerea dvs. sunt cât de aproape de școală și dacă obiectivele dvs. de cercetare se aliniază cu ofertele de personal.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.