We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

15 Doctorat Programe în Studii de Drept Studii Generale de Drept Drept 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii de Drept
  • Studii Generale de Drept
  • Drept
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii de Drept Studii Generale de Drept Drept

Un doctorat este adesea cel mai înalt grad acordat de instituțiile de învățământ. S-ar putea să dureze cinci până la opt ani, în funcție de subiectul disertației.

Ce este doctoratul în drept? Un doctorat poate dota elevii cu cunoașterea legii, deoarece se referă la politica guvernamentală, metodele de cercetare, statisticile și economia. Persoanele fizice pot adapta studiile lor de doctorat pentru a se concentra într-unul din multe domenii, de la guvern și asistență socială la aspecte juridice și de reglementare cu privire la piețele internaționale și managementul afacerilor. Programele individuale de doctorat pot fi dezvoltate cu un consilier academic pentru a asigura elevilor să câștige cunoștințele și înțelegerea necesare pentru a-și atinge obiectivele.

Abilitățile posedate de absolvenții de doctorat cu accent pe lege pot include înțelegerea și păstrarea unor cantități mari de informații, care pot fi folosite în predarea sau crearea unor proceduri detaliate. Abilitățile interpersonale și de leadership dezvoltate în timpul programului lor pot fi transferate la locul de muncă, permițând avansarea profesională.

Taxele de înscriere și de înregistrare diferă adesea de la o instituție academică la alta. Durata programului și intensitatea cursurilor necesare pentru doctorat sunt printre factorii care contribuie la cost. Persoanele fizice ar trebui să cerceteze școlile și programele potențiale pentru a se asigura că pot îndeplini cerințele financiare necesare.

Doctoratul în drept poate conduce la o carieră de predare la universități de înaltă calitate și în cercetare juridică. În calitate de candidat la doctorat de succes, profesiile de recompensare pot include includerea într-un avocat de proprietate intelectuală. O carieră ca agent de brevet certificat poate fi o nișă unică, cu un potențial enorm. Lucrările non-tradiționale pentru un grad de drept care devin din ce în ce mai competitive includ mediatorul, politicianul și întreprinzătorul. Consilierul departamentului guvernamental și cercetătorul militar sunt căi alternative de carieră care devin tot mai frecvente.

Instituțiile acreditate din întreaga lume oferă diplome de doctorat. Clasele online oferă flexibilitate profesioniștilor care lucrează și studenților din mediul rural. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.