Keystone logo

3 Doctorat Programe în Științe sociale Științe politice Drepturile omului 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe sociale
  • Științe politice
  • Drepturile omului
Domenii de studiu
  • Științe sociale (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe sociale Științe politice Drepturile omului

De obicei, cel mai înalt grad pe care un student îl poate câștiga, un doctorat poate fi următorul grad la care lucrezi după absolvirea masteratului. Ea poate dura aproximativ opt ani pentru a îndeplini toate cerințele pentru a obține un doctorat, dar având unul vă poate ajuta să deveniți un expert în domeniul dumneavoastră.

Ce este un doctorat în Drepturile Omului? Acest grad poate implica studii de guvern și de politică. Acesta poate fi în principal preocupat de modul în care guvernele ar trebui să fie conduse pentru a asigura că drepturile omului sunt protejate și respectate. Unele subiecte acoperite în mod obișnuit pot fi sociologia, dreptul și economia. Puteți afla informații despre diferitele tipuri de guvernare utilizate în țările din întreaga lume și despre modul în care acestea pot veni cu probleme și beneficii diferite.

Cunoștințele pe care le obțineți despre guvern vă pot ajuta să înțelegeți mai bine legile și evenimentele curente. Studiile de sociologie vă pot ajuta să deveniți mai buni în lucrul cu alți oameni și să vă permiteți să rezolvați problemele în relații. Știind cum funcționează economia poate să vină la îndemână atunci când ia decizii privind investirea sau cheltuirea banilor.

Pentru a afla cât poate costa obținerea unui doctorat, vă poate ajuta să decideți mai întâi care dintre școlile vă interesează să participați. Instituțiile diferite pot solicita diferite taxe și au cerințe diferite pentru obținerea diplomei.

În timp ce un doctorat poate fi o mare alegere de grad pentru cineva care caută să devină profesor, pot fi disponibile multe cariere specifice domeniului. Unele opțiuni pot include să lucrezi ca ofițer pentru drepturile omului sau avocat pentru a ajuta la prevenirea și rezolvarea problemelor care implică maltratarea cetățenilor. De asemenea, puteți explora oportunități de a lucra în calitate de analist de politici, ajutând să determinați dacă noile politici guvernamentale sunt corecte și nu încalcă drepturile oamenilor.

Pot exista mai multe școli diferite care vă oferă gradul. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.