Keystone logo

3 Doctorat Programe în Studii de mediu Durabilitatea mediului 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de mediu
 • Durabilitatea mediului
Domenii de studiu
 • Studii de mediu (3)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de mediu Durabilitatea mediului

  O culminare de ani de studiu cuprinzător, un doctorat este o onoare mare pe care mulți studenți doresc să o realizeze. Cei cu un doctorat pot avea un picior peste ceilalți absolvenți în găsirea unei cariere într-o industrie.

  Ce este doctoratul în domeniul durabilității mediului? Este un program avansat conceput pentru cei care doresc să-și dezvolte cunoștințele despre științele naturii și să ajute mediul prin sustenabilitate. Acest program poate solicita studenților să lucreze în domeniul efectuării de cercetări practice pentru a fi utilizate ca parte a unei disertații. În plus față de învățarea directă, pot exista cursuri suplimentare pentru studenți, cum ar fi climatologia, dezvoltarea internațională și metodologiile de cercetare calitativă și cantitativă.

  După finalizarea doctoratului, absolvenții ar trebui să aibă abilități de specialitate pentru a găsi o carieră plină de satisfacții și a fi de folos în comunitate. Ca și în cazul majorității absolvenților de doctorat, aceștia ar trebui să aibă, de asemenea, aptitudini de cercetare, comunicare, organizare și analiză.

  O varietate de factori pot afecta costul total pentru a obține un doctorat. Unele pot include locul în care se află școala și cât timp studentul investește în program. Pentru o înțelegere deplină, elevii ar trebui să contacteze școli pentru mai multe informații.

  Opțiunile de carieră pentru absolvenții cu doctorat în domeniul durabilității mediului pot varia. Unii ar putea dori să lucreze ca cercetători pentru o agenție guvernamentală care caută resurse viabile de energie regenerabilă pentru a ajuta planeta, în timp ce alții pot lucra ca tehnician de sănătate și siguranță într-un domeniu ocupațional. Alte cariere pot include factorii de decizie privind schimbările climatice, profesorii, managerii de programe și oamenii de știință. Absolvenții nu ar trebui să aibă nici o problemă în găsirea de locuri de muncă dacă sunt pregătiți să lucreze pentru o varietate de industrii.

  Școlile din întreaga lume oferă programe de doctorat în domeniul durabilității mediului. Programele online pot ajuta elevii să-și continue educația în timp ce lucrează sau îngrijesc o familie cu normă întreagă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.