Keystone logo

1 Doctorat Programe în Studii economice Economie Economie internațională 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii economice
  • Economie
  • Economie internațională
Domenii de studiu
  • Studii economice (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular locations

Doctorat Programe în Studii economice Economie Economie internațională

După ce a obținut o diplomă de masterat, un student poate alege să urmeze un doctorat. Acesta este cel mai înalt nivel academic disponibil și necesită mulți ani de studiu intens. În funcție de domeniul de studiu și de școală, această diplomă poate dura între patru și șase ani pentru a câștiga.

Economia internațională analizează modul în care diferite țări interacționează și se influențează reciproc în ceea ce privește investițiile, producția, comerțul și migrația. Deci, ce este un doctorat în economie internațională? Studiul în acest domeniu este o analiză aprofundată a sistemelor care guvernează economiile internaționale. Unele se concentrează asupra industriilor infantile, stabilității financiare, economiilor interne, globalizării și opoziției. O cunoaștere a sistemelor economice și a politicii internaționale este o condiție prealabilă bună înainte de a începe acest grad.

Învățarea despre economia internațională are un impact asupra a ceea ce înțelegeți despre economia locală. De asemenea, abilitatea de a analiza și de a reacționa la situații complexe este utilă în viața de zi cu zi.Având un doctorat poate aduce beneficii, cum ar fi promovarea sau creșterea salariilor.

Există câțiva diferiți factori care trebuie luați în considerare la bugetarea unui doctorat, inclusiv dacă intenționați să vă mutați. Anumite costuri depind de școala aleasă, cum ar fi școlarizarea, taxele și cărțile. Granturile și alte fonduri sunt adesea disponibile pentru candidații la doctorat.

Companiile internaționale vor avea întotdeauna nevoie de cineva care înțelege economia internațională. Firmele mai mari pot avea echipe întregi dedicate subiectului, ceea ce înseamnă că posturile de conducere ar putea fi disponibile pentru cineva cu acest doctorat. Companiile internaționale noi și existente pot angaja absolvenți de acest tip, precum și entități politice. Cunoașterea ratelor de schimb ar putea duce, de asemenea, la ocuparea forței de muncă în diferite entități comerciale. De asemenea, un doctorat de obicei deschide ușa spre diverse căi de cercetare.

Găsirea unei școli care oferă un doctorat în economie internațională și alte domenii conexe este ușor cu formularul nostru de plumb.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.