Keystone logo

4 Doctorat Programe în Egipt pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
Domenii de studiu
    Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)
  • Pedagogie (1)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Egipt

Egiptul este o alegere de top pentru mulţi studenţi internaţionali urmăresc educaţie postuniversitară. Universităţile din Egipt sunt top-notch şi studenţii care urmăresc un doctorat în Egipt se pare a fi mult mai mult decât o educaţie, dar, de asemenea, o experienta unica cultural şi intelectual. În afară de excelenţă în educaţie, doctor în Egipt, elevii pot explora toate că această ţară fascinantă are de oferit, cum ar fi siturile arheologice antice, arhitectura uimitoare, interesante oraşe, temple, deserturi, dune, cetăţi, Marea Roşie, şi o mulţime de oportunităţi de a experimenta cultura.

Studentii ce urmeaza un doctorat în Egipt trebuie să fie pregătite pentru a fi atacată printr-un program riguros, care necesită o gândire critică, abilităţi analitice, şi de angajament. Elevii vor experimenta curriculum-ului, care include, de obicei, de cursuri şi de cercetare, în timp ce altele ar putea necesita, de asemenea, de predare şi responsabilităţi suplimentare.Absolvenţii finaliza cu succes un program de doctorat în Egipt la apărare a unei teze sau disertaţie în care elevii efectuat cercetări independente într-o zonă de specialitate din domeniul de studiu.

Defilaţi prin doctorat în Egipt şi programele de mai jos puteţi găsi gradul de aşteptare pentru tine!