Keystone logo

18 Doctorat Programe în Studii tehnologice Electronică 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii tehnologice
 • Electronică
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (18)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii tehnologice Electronică

  Un doctor de grad Filosofie este un grad academic de doctor acordate de universități. De asemenea, cunoscut ca un doctorat, ea permite titularului de gradul de a preda la nivel universitar în domeniul de studiu și este de obicei considerat cel mai înalt grad atins.

  Ce este un doctorat in Electronics? Un doctorat în Electronics trenuri de studenți pentru a evalua diferite metode în diverse domenii și are scopul de a le face colaboratori de noi cunoștințe, teorii și metode în domeniul subiectul ales. Unele domenii sunt reglementate de electronice includ acustica, tehnologie radio, procesare de semnal, materiale și tehnologii componente, electro-optice, de circuit și proiectarea sistemului, si inginerie biomedicala. În plus, candidații au posibilitatea să formuleze întrebări și provocarea cunoștințe și practici stabilit în zona de subiect.

  Absolvenții cu un doctorat în Electronics sunt în măsură să efectueze o cercetare cu profesionalism, etica și integritatea.Ei sunt capabili să învețe noi cunoștințe în domeniu, face evaluarea nevoilor care conduce în cele din urmă de inovare, participa la proiecte complexe și multidisciplinare, și oferă cunoștințe de specialitate și critici în cadrul forumurilor internaționale.

  Costul unui doctorat variază, în funcție de politicile universității, țara de studiu, și lungimea de program. Aflați mai multe informații prin contactarea biroul de admitere de la Universitatea să întreb despre costurile programului.

  În general, perspectivele de carieră este excelent și de așteptat să continue în creștere. Perspectivele de carieră în electronică sunt, în general vizează pregateste absolvenți pentru o carieră academică centrate pe predare și de cercetare. Alte opțiuni de carieră sunt cele legate de inginerie sau tehnologia informatiei. Unele alegeri ocupație similare includ inginerie electrică, design de produs, tehnologie electronica, inginerie de proiect, management de dezvoltare, și de inginerie de testare.Pentru profesiile legate de mai multe informatică, unele locuri de muncă de propoziții includ manager de proiect, administratorul bazei de date, lider de cercetare si analist software.

  Indiferent unde vă aflați, studii online, vă oferim oportunități educaționale deosebite. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.