Keystone logo

9 Doctorat Programe în Limbi străine Engleză 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Limbi străine
  • Engleză
Domenii de studiu
  • Limbi străine (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Limbi străine Engleză

Un doctor de filosofie este cel mai înalt grad pe care un student îl poate câștiga. Poate dura doi sau mai mulți ani pentru a câștiga. Programele de doctorat se bazează pe cercetare în loc de cursuri tradiționale și, de obicei, se încheie cu o disertație.

Ce este un doctorat în limba engleză? Un program de doctorat în limba engleză permite studenților să facă un studiu aprofundat al limbii. Elevii pot avea ocazia să se specializeze în dialecte specifice, cum ar fi britanicii sau americanii. Specializările sunt de asemenea oferite de obicei. Acestea pot include literatura, istoria, mass-media, performanța sau tehnologia. Multe programe se pot concentra în principal pe literatură și pe modul în care au evoluat, au schimbat și au influențat culturile vorbite în limba engleză în întreaga istorie. Elevii vor trebui probabil să finalizeze un proiect de cercetare aprofundat sau de studiu și să prezinte o disertație pentru a finaliza un program. Lungimile programelor variază deoarece sunt în general conduse de student și volumul cercetărilor efectuate.

La finalizarea unui program, un absolvent este calificat ca un expert în limba engleză și domeniul său de alegere de specializare. Competențele dobândite într-un program includ critica literară, cunoștințele culturale și abilitățile de cercetare.

Costurile unui program variază ca urmare a programelor de doctorat fiind foarte conduse de studenți. Departamentul financiar al unei școli poate oferi de obicei cea mai bună estimare a costurilor.

După un program de doctorat, absolvenții pot lucra într-o varietate de domenii, deși mulți aleg să intre în predare sau cercetare. Alte posibilități de carieră includ lucrul în jurnalism, publicații, artele plastice și dreptul. Absolvenții pot lucra, de asemenea, în aproape orice industrie datorită managementului, conducerii, scrisului și abilităților de comunicare învățate într-un program de doctorat. Alte opțiuni de carieră includ regizor, asistent social sau copywriter.

Dacă doriți să studiați și să studiați limba engleză, atunci ați putea dori să câștigați un doctorat în limba engleză.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.