Keystone logo

10 Doctorat Programe în Studii umaniste Etică 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii umaniste
  • Etică
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii umaniste Etică

Un doctorat (Doctor of Philosophy) este un program de studii avansate, care necesită în mod obișnuit cercetări independente. Disponibil într-o varietate de domenii, poate dura o medie de patru ani pentru a fi finalizată.

Ce este doctoratul în etică? În acest program, elevii pot învăța despre etică, deoarece se referă la diverse industrii, cum ar fi știința politică, sănătatea, afacerile, globalizarea și economia. În funcție de curriculum, studenții pot folosi studii de caz pentru a ajuta la învățarea unor concepte etice avansate. Subiectele de curs pot include etica și filosofia, drepturile omului și dreptul afacerilor, etica afacerilor internaționale și teoria etică avansată. În majoritatea programelor, o mare parte din studiu se va concentra pe teza de doctorat sau teza aleasă de student.

Unul dintre multe beneficii pe care elevii le câștigă din urmărirea acestui grad este capacitatea de a gândi critic. Ei obțin, de asemenea, abilități de cercetare și scriere, precum și abilități organizaționale.

Deși costul este, și ar trebui să fie, un factor în alegerea unei școli, aceasta nu trebuie să împiedice pe nimeni să urmeze o educație. Factorii care afectează școlarizarea includ statutul de rezident, locația școlii, durata programului și taxele asociate. Cercetarea diferitelor școli poate ajuta studenții să găsească opțiuni accesibile.

Competențele dobândite prin obținerea unui doctorat în domeniul eticii ajută la o carieră într-o varietate de profesii și domenii, iar cariera specifică este adesea legată de concentrarea tezei finale a studentului. Activitățile profesionale comune includ profesori postsecundari, cercetători și mentori pentru organizațiile și școlile juridice. Absolvenții pot alege să desfășoare activități de cercetare independente pentru o varietate de publicații guvernamentale, de afaceri și juridice. De asemenea, aceștia pot alege să fie independenți și să ofere expertiză juridică și etică în calitate de consultant de afaceri.

Utilizați catalogul nostru online pentru a cerceta opțiuni interne și internaționale pentru un doctorat în etică. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.