Keystone logo

4 Doctorat Programe în Științe naturale Fizică Fizică teoretică 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe naturale
  • Fizică
  • Fizică teoretică
Domenii de studiu
  • Științe naturale (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe naturale Fizică Fizică teoretică

Un doctorat este o diplomă care recunoaște stapanirea unui domeniu de studiu. Cei care obțin o diplomă de doctor în filosofie pot fi eligibili pentru a deveni profesori universitari sau oameni de știință. Sunt necesare cercetări independente, iar elevii trebuie să completeze o teză care poate varia de la 80.000-100.000 de cuvinte.

Ce este un doctorat în fizica teoretică? Prin prezicerea fenomenelor naturale și raționalizarea teoriilor științifice, cei care obțin acest grad învață procesul de utilizare a modelelor matematice și abstractizări ale obiectelor fizice pentru a înțelege fizica. Cursurile pot include subiecte precum relativitatea, cosmologia și teoria corzilor. Cercetătorii vor explora probabil granițele științifice și pot dezvolta teorii proprii.

Există numeroase beneficii de a primi un doctorat în fizică teoretică. Participanții la program învață cum să utilizeze matematica pentru a efectua teste de laborator și învață cum să identifice fenomenele naturale. Elevii pot învăța cum să fie rezolvatori de probleme în orice situație.

Costul unui grad de doctorat poate varia. Deoarece durează 3-4 ani pentru a îndeplini cerințele necesare unui grad de doctor în filosofie, prețul poate crește. Locația colegiului sau a universității poate face ca și costurile să fluctueze.

Fizica teoretică a fost o parte a societății de secole. Unele cariere moderne pot include cercetător de design teoretic, inginer opto-mecanic sau fizician. Mulți absolvenți decid să adere la proiecte de cercetare postdoctorală care le oferă o experiență de laborator și îi pot ajuta să găsească oportunități de angajare mai bune. Oamenii de știință din domeniul personalului, oamenii de știință ai proiectelor și supervizorii de cercetare sunt cariere posibile. Cercetătorii de cercetare științifică își aplică cunoștințele în aplicații industriale și reprezintă o poziție concepută pentru cei cu diplomă de doctorat.

Din cauza numeroaselor universități și colegii din întreaga lume, nenumărați oameni de știință au posibilitatea de a accesa programe de doctorat oriunde s-ar afla. Multe colegii oferă programe online pentru cei interesați de o diplomă de doctor în filosofie. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.