Keystone logo

7 Doctorat Programe în Fizica particulelor 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Științe naturale
 • Fizică
 • Fizica particulelor
Domenii de studiu
 • Științe naturale (7)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Doctorat Programe în Fizica particulelor

  Un doctorat, de asemenea, cunoscut ca un doctorat, este un grad unic și cel mai înalt nivel de un student poate câștiga. Aceasta implică, de trei sau mai mulți ani de cercetare independente pe un subiect original. Puțini studenți încercați relativ nivelul de muncă academice avansate necesită acest lucru.

  S-ar putea să vă întrebați, ceea ce este un doctorat în domeniul fizicii particulelor? Programul echipează studenții cu cunoștințele și abilitățile legate de a răspunde la întrebări fundamentale cu privire la natura materiei, masa și energia și relația lor cu istoria materie-antimaterie asimetrică a universului. Subiectele de cercetare includ studierea interacțiunilor particulelor fundamentale, implementarea și evaluarea componentelor de particule și dezvoltarea de software pentru scopuri experimentale. Absolvenți lucrează cu un mentor pentru a alege un subiect detaliat pentru proiectul lor de doctorat.

  Absolvenții de un program de doctorat descoperi multe beneficii în viața lor profesională și personală. Acestea includ abilități de comunicare orală și în scris foarte dezvoltate.De asemenea, se angajează în mobilizare publică, inclusiv colaborarea cu mass-media, participarea la evenimente științifice și de voluntariat în școlile locale.

  Costurile programului diferă în mod considerabil între universități. studenții interesați trebuie să contacteze școli și detalii cu privire la cerere, taxe si asteptarile de cost.

  Cariere pentru absolvenții acestui program se concentrează în principal asupra mediului academic. Acestea includ, oameni de stiinta de cercetare profesorale si cercetatori de laborator. Cu toate acestea, un doctorat de fizica particulelor poate fi, de asemenea, o cale spre o carieră în afara cercetării fizicii. Există o varietate de poziții în guvern, cum ar fi colegi de știință al Congresului, care sunt o alegere bună pentru absolvenți. De asemenea, consilier de politică știință și director de credite sunt alți doi studenți de locuri de muncă, cu un doctorat în fizica particulelor ar putea dori să exploreze.

  Există o varietate de opțiuni internaționale pentru programe de doctorat.Multe școli oferă cele mai multe dintre clasele lor în module de învățare la distanță pentru a se adapta stilul de viață ocupat de profesioniști activi. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.