Keystone logo

Doctorat Programe în Genetică 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Asistență medicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

Clear filters

Doctorat Programe în Genetică

O diplomă de doctorat este gradul de cel mai înalt nivel pe care un student îl poate obține de la o instituție de învățământ și necesită o disciplină și un studiu intens. Un titlu comun este doctoratul, scurt pentru Doctor of Philosophy, care indică faptul că o persoană care completează un doctorat a dobândit cel mai înalt nivel de cunoștințe într-un subiect.

Deci, ce este doctoratul în genetică? Un doctorat în genetică se concentrează asupra studiilor avansate în genetica oamenilor sau a altor specii, precum și biologia, biotehnologia și domeniile cheie ale științei, în funcție de aria de concentrare a elevului. Programul de gradul se concentrează de obicei pe aplicarea studiilor studenților în moduri reale care promovează domeniul științific particular în care este implicat elevul. Acestea pot include programe avansate de cercetare și burse, adesea în parteneriat cu mai mulți angajați științifici pe termen lung și pe termen scurt proiecte.

Doctoranzii dobândesc competențe științifice și tehnice care oferă un avantaj în munca de specialitate. Abilitățile precum modul de modelare a unei proteine ​​în bioinformatică și modul de efectuare a testelor ELISA necesită dedicare, dar studenții pot, de asemenea, să învețe abilități practice cum ar fi scrierea, editarea și publicarea de lucrări în format alb.

Durata și tipul de program de doctorat pot afecta costurile de completare, precum și dimensiunea și localizarea instituției. Universitățile individuale au scale de cost diferite și pot oferi informații despre programele lor specifice.

Cu un doctorat în domeniul geneticii, elevii progresează adesea în cariere foarte specializate. Elevii care se concentrează pe bioinformatică pot deveni bioinformatici, care lucrează în prim-planul managementului informațiilor în domeniul digital al științelor biologice. Sau, în funcție de concentrarea și preferința lor, elevii pot să-și îndeplinească rolul de neurolog în studierea impactului geneticii asupra creierului și a modului de utilizare a acestor informații pentru prevenirea sau vindecarea bolilor cerebrale. Absolvenții cu doctorat în genetică pot chiar să se reîntoarcă în programul academic, preluând un rol de mentor sau profesor.

Elevii pot găsi programul de doctorat potrivit la nivel local sau în străinătate, dar multe universități oferă și studii online, oferind acces fără precedent la programele de studii. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.