Keystone logo

7 Doctorat Programe în Științe naturale Geografie Geografie 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe naturale
  • Geografie
  • Geografie
Domenii de studiu
  • Științe naturale (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe naturale Geografie Geografie

Cu un doctorat, persoanele fizice au acces la o piață mai avansate de locuri de muncă, oportunitățile de carieră mai mari, și capacitatea de a face mai mulți bani în cariera lor decât persoanele fără un grad avansat.

Deci, doar ceea ce este un doctorat în Geografie? Studenții trebuie să fi obținut mai întâi o diplomă de licență și, eventual, o diplomă de master înainte de a câștiga doctorat lor. Un doctorat poate fi câștigat în aproximativ patru la șase ani, în funcție de cantitatea de timp studenții sunt în măsură să dedice studiilor și dacă acestea sunt capabili de a trece cursurile necesare la timp. Cursuri acoperă subiecte cum ar fi hărți, teorii și metode în geografie, geografia culturală și politică, și de cercetare și analiză a informațiilor geografice. Elevii pot fi în măsură să se concentreze gradul lor geografie pe geografia umană, cartografie, geografie urbana, sau geografie fizică, printre altele.

Există mai multe motive pentru care indivizii ar putea dori să câștige un doctorat în Geografie.Elevii pot îmbunătăți abilitățile lor de locuri de muncă de bază, cum ar fi cititul și scrisul, în timp ce câștigă, de asemenea, o mulțime de cunoștințe în domeniul lor și hands-on experiență sub tutela de instructori experimentați.

Costul de a câștiga un grad de doctorat poate varia în funcție de o varietate de factori, inclusiv orice creditele câștigate anterior de învățământ superior, țara de școală, precum și durata programului academic. Viitorii studenți trebuie să contacteze școli despre școlarizare, taxele și oportunități de burse.

Indivizii care au absolvit cu un doctorat în Geografie au adesea o multitudine de opțiuni de carieră disponibile pentru ei. Unii absolvenți aleg să lucreze ca planificatorii oraș, alții pot găsi locuri de muncă cu organizațiile de mediu, și încă alții pot decide să devină ghiduri turistice. Mulți absolvenți de asemenea, alege să se întoarcă la mediul academic și să se alăture la facultatea la un academice cursuri de predare instituție în geografie sau alte domenii conexe.

Câștigul salarial Ph.D. dvs.poate duce la o carieră de succes și profitabilă în geografie. Pentru a începe să câștigați gradul dvs. de doctorat, în primul rând de căutare pentru programul de mai jos si sa contactati direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.