Keystone logo

21 Doctorat Programe în Științe naturale Științele Pământului Geologie 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Științe naturale
  • Științele Pământului
  • Geologie
Domenii de studiu
  • Științe naturale (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Științe naturale Științele Pământului Geologie

Câștigul salarial un doctorat sau doctorat pot oferi oportunități educaționale și de carieră pentru absolvenții care pot deschide noi usi pentru o cariera plina de recompense și care îndeplinesc și capacitatea de a face un salariu mai bun, pe o durată de viață.

Ce este un doctorat in Geologie? Acest grad avansat poate fi câștigat în aproximativ patru până la șase ani de școlarizare, în cazul în care elevii sunt capabili să meargă la școală full-time. Elevii trebuie să fi obținut o diplomă de licență și de obicei o diplomă de master, precum înainte de începerea lor Ph.D. programului. Elevii pot alege o specializare pentru doctorat în geologie pe teme precum modelarea climatice, hidrologie, mineralogie, paleontologie, seismologie, geologie și structurale, printre altele. Aceste specializări permite studenților să continue cercetarea colectivă, teoriile, și explorarea de probleme geologice care afectează lumea.

Există mai multe avantaje pentru a câștiga titlul de doctor în Geologie.Elevii sunt capabili de a primi o educație de specialitate, pentru a îmbunătăți abilitățile lor de locuri de muncă de bază, și sunt capabili de a practica teoriilor și metodelor hands-on în domeniu. Elevii pot îmbunătăți, de asemenea capacitatea de a interpreta și analiza date, deoarece acestea identifica și rezolva problemele de mediu geologice și.

Costul de a câștiga un doctorat în Geologie va varia în funcție de instituția academică și durata programului, precum și țara de studiu. Elevii sunt încurajați să aplice pentru ajutor financiar pentru a ajuta la compensarea costurilor de a câștiga de grade lor, și ei, de asemenea ar trebui sa contactati școlile lor potențiali direct pentru a primi cele mai recente informații cu privire la ratele de școlarizare și taxe.

Elevii care au absolvit cu o diplomă de doctorat în geologie pot găsi o carieră în mediul academic și lucrează ca profesori și facultate la instituțiile de învățământ superior.Ei pot lucra, de asemenea pentru firme de consultanță de mediu și companii industriale în calitate de experți în minerale și gaze, în muzee, paleontologi, și în agențiile guvernamentale în calitate de consultanți de inginerie și seismologii.

Dacă sunteți interesat în continuarea educației și cariera ta cu un doctorat în Geologie, puteți începe imediat. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.