We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

31 Doctorat Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Ingineria calculatoarelor 2024

Filtre

Filtre

  • Doctorat
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Ingineria calculatoarelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (31)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Doctorat Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Ingineria calculatoarelor

Computer Engineering este un domeniu care continuă să se extindă și să dezvolte ca lumea cere soluții tehnologice mai mari și mai avansate pentru probleme. Ideal pentru absolvenții de licență de programe de masterat în Ingineria Calculatoarelor sau un domeniu legat, doctor în inginerie calculator candidații au posibilitatea de a face cercetare originale și să facă o contribuție valoroasă la domeniul lor. La absolvire, mulți ingineri de calculator, cu un doctorat în Ingineria Calculatoarelor continua să lucreze în nivelurile de supraveghere sau executiv din sectorul tehnologiei, cum ar fi ofițerii Chief Technology, fie ca antreprenori sau educatori.

Oferite la universități și instituții academice din China, SUA și în întreaga lume, doctor în programele de Ingineria Calculatoarelor permite de multe ori candidatii un anumit nivel de flexibilitate în programarea cercetare, de predare, cursuri, întâlniri și alte activități integrale.Ajutorul financiar este adesea disponibile pentru a ajuta școlarizare acoperire și / sau cheltuielile de trai de doctorat în Computer candidați Inginerie. Doctorat în Computer elevii de inginerie, de asemenea, frecvent alege pentru a ajuta profesorii cu cursuri, activități de laborator de management sau de clasificare ca munca part-time în timpul trei lor to cinci ani de doctorat.

Dacă ați absolvit un program de licență într-un domeniu și-ar dori să aibă calificările tale academice în Ingineria Calculatoarelor la nivelul următor, derulați în jos și citi mai multe despre doctorat în programele de Ingineria Calculatoarelor, azi!