Keystone logo

36 Doctorat Programe în Studii de inginerie Inginerie chimică 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat
 • Studii de inginerie
 • Inginerie chimică
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (36)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Doctorat Programe în Studii de inginerie Inginerie chimică

  "PhD" este abrevierea pentru numele complet al gradului, care este Doctor of Philosophy. În multe discipline academice, doctoratul este cea mai înaltă calificare care poate fi acordată de o universitate.

  Ce este un doctorat în ingineria chimică? Ingineria chimică este un domeniu științific care poate include totul, de la fizică și chimie până la biologie. Este preocupat în principal de producția, transformarea și transportul substanțelor chimice, deși poate include și utilizarea adecvată a materialelor și a energiei. Inginerii chimici proiectează tehnologia utilizată în aproape toate instalațiile industriale la scară largă, în plus față de instalațiile pilot de mici dimensiuni.

  Ca absolvenți ai câtorva așa-numite domenii științifice "grele", doctorii de filosofie în inginerie chimică tind să-și găsească o carieră în disciplina lor. Pe măsură ce industriile noi continuă să se dezvolte, ingineria chimică are potențialul de a deveni și mai solicitată.

  Pregătirea pentru un program de doctorat va fi stabilită de instituția în cauză. Alte probleme financiare vor depinde de faptul dacă candidatul la doctorat trebuie să se deplaseze, să se mute într-o altă zonă sau să fie implicat în cursuri online. Internetul poate fi o resursă excelentă pentru a determina ce alegere se potrivește circumstanțelor dvs.

  Absolvenții unui doctorat în programul de inginerie chimică găsește de obicei o mare varietate de opțiuni de carieră potențiale. Ingineria chimică este utilizată în multe industrii, printre care ingineria biochimică, crearea celulelor de combustibil, metalurgia, prelucrarea mineralelor, ingineria petrolului, polimerii și miniaturizarea proceselor. Aceste industrii prezintă de obicei o provocare tehnică care poate fi destul de satisfăcătoare pentru inginer. Ingineria chimică este, de asemenea, prezentată în domenii de cercetare de vârf, cum ar fi biotehnologia și nanotehnologia. Un doctorat te poate califica, de asemenea, pentru o postură didactică în învățământul postsecondary.

  Un program de doctorat durează de obicei aproximativ patru ani de cursuri cu normă întreagă pentru a fi finalizați. Unele instituții oferă, de asemenea, opțiuni de învățare la distanță sau parțială pentru studenții care nu se pot angaja cu normă întreagă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.